bilenler ve bilmeyenler

talin

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2007
4.250
27
45
Hayatta, bilmeyen, ama bilmediğini bilmeyenler vardır. Onlar çocuklar gibidirler. Onları eğit.
Sonra, bilmeyenler, ama bilmediğini bilenler vardır. Onlar isteklidirler. Onlara öğret.
Sonra, bilmeyenler, ama bildiğini sananlar vardır. Onlar tehlikelidirler. Onlardan sakınmalısın.
Sonra, bilenler, ama bildiğini bilmeyenler vardır. Onlar uykudadır. Onları uyandır.
Sonra, bilenler ama bilmiyor gibi yapanlar vardır. Onlar oyuncudur. Onları sev.
Sonra, biliyor gibi gözüken ve bildiğini bilenler vardır. Onları izleme, çünkü eğer bildiklerini biliyorlarsa senin onları izlemeni istemeyeceklerdir. Fakat onların ne dediğini dikkatle dinle, çünkü sana senin ne bildiğini hatırlatacaklardır. Aslında, bu nedenle sana gönderilmişlerdir ve bu nedenle sen onları çağırmışsındır.

veee hayatta hiçirşey tesadüf değildir....sevgiyle kalına.s.

canım talin im...hıc bır seyın tesaduf olmadıgı gercegını yasamadık mıa.s.
cok sagol guzel paylasımın ıcın..

olmak ya da olmamak işte bütün mesele gibi birşey oldu bu.
biliyormuyum,bilmiyormuyum,biliyomuş gibimi yapıyorum,bilsemmi bilmesemmi:uhm:kafam karıştı.eline sağlık..

olmak ya da olmamak işte bütün mesele gibi birşey oldu bu.
biliyormuyum,bilmiyormuyum,biliyomuş gibimi yapıyorum,bilsemmi bilmesemmi:uhm:kafam karıştı.eline sağlık..

evet canım biraz karışık gibi...laf salatası hatta:Roflol:....ama okuyunca gerçekten çok anlamlıa.s
sevgilera.s.

Cok anlamli , ama ´´acaba ben bunlardan hangisiyim ´´ dersem biraz uzucu fisfisfis. YA bu yazi cok dusundurdu beni ...CADIARZU Bu konuda kendime yer bulamayisim canimi sIkti benneyaptımki

aslında ben bilenler ama bildiğini bilmeyenler gurubundaydım sanırım
ama artık bildiğimi biliyoruma.s
çok da çaktırmamak lazım tabii:Roflol:
sevgilera.s.

aslında ben bilenler ama bildiğini bilmeyenler gurubundaydım sanırım
ama artık bildiğimi biliyoruma.s
çok da çaktırmamak lazım tabii:Roflol:
sevgilera.s.

Üst satırlardan alta zaman ve çabayla geçiliyor
Tesekkürler.Şeniz

Üst satırlardan alta zaman ve çabayla geçiliyor
Tesekkürler.Şeniz

o kadar güzel ifade etmişsin kiiiiii......üst satırlardan alta zaman ve çabayla geçiliyor diyerek....
gerçekten de çok haklısın
bir yazı ancak bu kadar kestirmeden ve güzel özetlenebilirdia.s
sevgiyle kal canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…