• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilenler Lütfen Yardımcı Olsun.çaresizim...

kaderim10

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
47
0
6
34
Ankara
Bilenler Lütfen Yardımcı Olsun.çaresizim...
Nasıl anlatsam bilemiyorum.yıllardan beridir aklımı kurcalayan bu kötü fikirden kurtulmam yada en azından birileriyle paylaşmam gerekiyor.Herkesin bi hikayesi vardırya benimki baştan mahvoldu belkide...
7-8 yaşlarındayken yine benimle aynı yaşta olan amcaoğluyla ne olduğunu bilmeden anlamadan cinsel bi ilişki yaşadım.yıllarca bunu kendi içimde inkar etsemde evet bu gerçekti....şuan yazarken bile çok kötü hissediyorum ve 24 yaşındayım.
o zamanlar köy yerinde arkadaşlar arasında böyle şeyler olduğunuda duymuşluğum olmuştu sonradan.bilinçsiz anne babalara sahip olmanın bedeliydi belkide.hiç konuşmayan bilmeyen saatlerce yalnızlığa terkedilmiş ve daha çocukken yalnız hissettiren.....
Şimdi yıllar geçti ve aklımdan çıkmıyor.kimilerine göre önemsiz olsada bakiremiyim acaba diye merak ediyorum..? hatırlamadığım o günü hafızamdan silebilmeyi çok isterdim.
ve şimdi bi doktora gidip durumu sorup öğrenmek istiyorum.sonradan ordan burdan duyduğuma göre çocukken kızlık zarı bozulmuyormuş.ve hatırladığım kadarıyla o zamanda kan gelmemişti.öyle olsaydı sanırım bunu unutmazdım.yıllarca sakladığım bu gerçek yüzünden psikolojim çok bozuk.Aslında bütün yaşamım boyunca hata yapmaktan sakınan ve dikkatli olan biri olarak ta o yıllarda böyle bişeyi yaşamak çok acı geliyor şimdi.Neden diye soruyorum bazen..bu yaşadığım evleneceğim adamada haksızlık değilmi diye düşünüyorum bazen ama bilinçsizce yapılan o ahreketin bedelini halen daha ödüyorum ve çok korkuyorum...
Lütfen bilenleriniz varsa yardımcı olsun.gözlerim dolu dolu yazıyorum bu satırları,...masumiyet benim tüm genç kızlığım boyunca sahip olduğum ahlakımmı..yoksa böyle bişeyi yaşadığım için en baştanmı kaybettim...........

Canim yaa kiyamam sana nekadar dolmussun öyle yillarca icine atmissin ama korkulacak bisey oldugunu sanmiyorum sende karsi tarafta 7 yasindaymissiniz cinsel anlamda gercek bisey yasayamazsinizki hadi seni gectim kuzeninin vücut fonksiyonlari buna hazir degildir yani hala bakiresin ben bundan eminim icin rahat olsun yinede süphe varsa bi dr ye git durumu anlatmak zorunda deilsin cocukken bi kaza gecirdim emin olmak istiyorum dersinki bence hic gerek yok senin kararin tatlim benim fikrim bu yardimci olabildiysem ne mutlu bana bu arada evliyim tecrübelerimden yola cikarak yazdim

Son düzenleme:
bencede bir doktora gidip muayene ol.kafan rahatlasın yoksa bu şüphe içini kemirir durur.

Canım kaderim10 ben sana birazcık kızdım şöyleki lütfen bi gün herşeyini bi tarafa bırak ve bi doktora git hiçbişey anlatama istemiyorsan ve muayeni ol lütfen . Hayatı bu kadar kendine zehir etme şu hayatta bi ölüme bi kırılan kalbe çare yok. Lütfen muayeni ol ve bize güzel haberlerini ilet canım Mutlu kal:3:

Kendini suçlama kesinlikle.Sen daha çocuksun o yaşlarda zaten cinsel istekler her çocukta olur.Ama tabiki annenin sana kendini koruman gerektiğini çocuk kafanla anlayabileceğin bir şekilde söylemesı lazımmış.Sen ileride kendi kızına bu hatayı yapmazsın.Anatomik durumunu öğrenmen için doktora git.İşin jinekolojisi hakkında hiç fikrim yok.Ama psikolojini asla bozma sen daha küçücükmüşsn.Eşine haksızlık konusunda da her vicdan sahibi insan gibi düşünmüşsün.Ama böyle düşünmen sana zarar verir.Sonuçta evlenip yuva kuracaksın.Sakıncası yoksa o zamanlar amcanın oğlu kaç yaşındaydı?Bir de günlük hayatta yüzyüze geliyor musunuz?

Canim yaa kiyamam sana nekadar dolmussun öyle yillarca icine atmissin ama korkulacak bisey oldugunu sanmiyorum sende karsi tarafta 7 yasindaymissiniz cinsel anlamda gercek bisey yasayamazsinizki hadi seni gectim kuzeninin vücut fonksiyonlari buna hazir degildir yani hala bakiresin ben bundan eminim icin rahat olsun yinede süphe varsa bi dr ye git durumu anlatmak zorunda deilsin cocukken bi kaza gecirdim emin olmak istiyorum dersinki bence hic gerek yok senin kararin tatlim benim fikrim bu yardimci olabildiysem ne mutlu bana bu arada evliyim tecrübelerimden yola cikarak yazdim

canım çok teşekkür ederim cevabın için.evet içime ata ata yılları nasıl geçirdiysem bende bilemiyorum.tam emin olmak için cesaretimi topladığım gün ilk iş doktora gitmem olacak.sonuçtan korkuyorum belkide bu yüzden ama bu zamana kadar hayatımda pişman olacağım hiçbişey yapmadığım için vicdanen bi yönden çok rahatım.ama diğer yönden çocukluk olsada,içinde acı kalıyor insanın...:(

Canım kaderim10 ben sana birazcık kızdım şöyleki lütfen bi gün herşeyini bi tarafa bırak ve bi doktora git hiçbişey anlatama istemiyorsan ve muayeni ol lütfen . Hayatı bu kadar kendine zehir etme şu hayatta bi ölüme bi kırılan kalbe çare yok. Lütfen muayeni ol ve bize güzel haberlerini ilet canım Mutlu kal:3:

canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..bigün mutlaka gidicem,çok geç olmadan..

Kendini suçlama kesinlikle.Sen daha çocuksun o yaşlarda zaten cinsel istekler her çocukta olur.Ama tabiki annenin sana kendini koruman gerektiğini çocuk kafanla anlayabileceğin bir şekilde söylemesı lazımmış.Sen ileride kendi kızına bu hatayı yapmazsın.Anatomik durumunu öğrenmen için doktora git.İşin jinekolojisi hakkında hiç fikrim yok.Ama psikolojini asla bozma sen daha küçücükmüşsn.Eşine haksızlık konusunda da her vicdan sahibi insan gibi düşünmüşsün.Ama böyle düşünmen sana zarar verir.Sonuçta evlenip yuva kuracaksın.Sakıncası yoksa o zamanlar amcanın oğlu kaç yaşındaydı?Bir de günlük hayatta yüzyüze geliyor musunuz?

kendimi suçlamak istemesemde,daha o yıllarda bu durumu bilen ablam bana çok kötü tehditler yaşatmıştı..büyük bi suçmuş gibi bunu anneme babama anlatacağını falan..benden 7 yaş büyüktü o yıllar hatta tüm işlerini bu tehditle bana yaptırırdı.anlayacağınız silinmez kötü hatıralarım var...o zamanlar amcaoğluda aynı yaştaydık.şimdi ara sıra bayramda düğünde denk geliyoruz ama hiçbişey olmamış gibi davranıyoruz.çünkü yaşanan acı gerçek bi hayalden ibaret.ben görünce çok kötü oluyorum o ayrı.mecbur kalmasam hatırlamamak için hiç görmem.çok sonraları benim yaşadığım olayı köyden bi iki kızın daha yaşadığını duydum çocukken ama onlar evlendiler vede hiçbişey olmadı.belkide tek umudum bu şuan...
cevaplarınız içinde sağolun kızlar..

Back