Bilenler lutfen beni aydinlatsin

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
712
Puanlar
103
Ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum bugün kadin doğuma gittim doktor sağında bir tane yumurtan oluşmuş dedi ovulasyon testi yaptım silik çıkıyor çatlamış yumurta da görünür mü usgde kafam karıştı:))

Silik olunca daha yani yumurtlama zamanı değil T çizgisi C gibi koyu olunca yumurtlama olucak demek ondan sonra silik çıkarsa yumurta çatlamıştır anlamına geliyor yani siz testinizi yapmaya devam edin koyu görene kadar

Çatlamış yumurta görünmez folikül yeni büyümeye başlamış onu görmüştür sadece kan testi yapınca oradan anlıyorlar lh degerinden

Doktor muayene etti bugün ama sağda yumurtan var dedi

Lh arttığında yumurta çatlar . Yumurta daha çatlayacak kadar büyük değilse lh seviyesi de yeterince yükselmemiştir o yüzden ovülasyon testinde çıkmayabilir . Yani lh yükselecek testte çıkacak sonra çatlayacak test de silikleşecek . Bugün yarın yumurta yeterince büyüyünce testinizde koyu olarak çıkar sonradan silikleşir çatlayınca da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…