Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum bugün kadin doğuma gittim doktor sağında bir tane yumurtan oluşmuş dedi ovulasyon testi yaptım silik çıkıyor çatlamış yumurta da görünür mü usgde kafam karıştı:))
Silik olunca daha yani yumurtlama zamanı değil T çizgisi C gibi koyu olunca yumurtlama olucak demek ondan sonra silik çıkarsa yumurta çatlamıştır anlamına geliyor yani siz testinizi yapmaya devam edin koyu görene kadar
Silik olunca daha yani yumurtlama zamanı değil T çizgisi C gibi koyu olunca yumurtlama olucak demek ondan sonra silik çıkarsa yumurta çatlamıştır anlamına geliyor yani siz testinizi yapmaya devam edin koyu görene kadar
Ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum bugün kadin doğuma gittim doktor sağında bir tane yumurtan oluşmuş dedi ovulasyon testi yaptım silik çıkıyor çatlamış yumurta da görünür mü usgde kafam karıştı:))
Lh arttığında yumurta çatlar . Yumurta daha çatlayacak kadar büyük değilse lh seviyesi de yeterince yükselmemiştir o yüzden ovülasyon testinde çıkmayabilir . Yani lh yükselecek testte çıkacak sonra çatlayacak test de silikleşecek . Bugün yarın yumurta yeterince büyüyünce testinizde koyu olarak çıkar sonradan silikleşir çatlayınca da