bilenler cvp lütfen

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
kızlar mrb...bugün akşam işyerinden cıkarken işyerindeki koltuğumu ( rengi lacvert) domestos ile silip çıktım.içime sinmiyordu kirli diye. şimdi aklma çok fena takıldı regi açılır mı.işyerinde salon gibi büyük bi ortamda herkesle aııyoruz. eğer rengi bozulduysa reizl olurum millet ne der....kumaş değil koltuk suni deriler olur ya ofislerde ondan

kurulamadm silip çıktım.ay deli olcam ne aptalım yaa....hatta otobüs duragnda aklıma geldi geri döndüm işyerine ama servisi kitlemişlerdi kurulıcaktım yoksa.....yarın gidip de koltuğugu turuncu görürsem napıcam
peki siz sulandırarak mı siliyosunuz
hemen kuruluyomusunuz

Renkliler için domestos var onlardan kullandıysanız rengine bişey olmaz ama bildiğimiz beyazlarda kullandığımız domestossa sulandırmadıgıızı söylüyorsunuz renk değişikliği olması büyük ihtimal benim mutfagımdaki halıma rengi kahverengi bulaşık yıkarken bi damla domestos damladı o bölge sarı oldu:ssz:
Yinede umarım sizde öyle bişey olmaz çünkü koskoca koltuk yazık olur:19:

Renkliler için domestos var onlardan kullandıysanız rengine bişey olmaz ama bildiğimiz beyazlarda kullandığımız domestossa sulandırmadıgıızı söylüyorsunuz renk değişikliği olması büyük ihtimal benim mutfagımdaki halıma rengi kahverengi bulaşık yıkarken bi damla domestos damladı o bölge sarı oldu:ssz:
Yinede umarım sizde öyle bişey olmaz çünkü koskoca koltuk yazık olur:19:

Pardon kumaş değilmiş koltuklarınız orayı atlamıştım ben deriymiş benimde koltuklarımın kenarları deri arada siliyorum suyla karıştırarak bi sorun olmuyor sizinde olmamıştır büyük ihtimal:16:

Deri olduğundan renk değişikliği yapmaz .
Birdahakine sulandırmanı öneririm.
Rengi değişmese bile derisini yıpratır.

Back