Bilenler cevap verebilir mi

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
782
829
103
34
Kızlar ben geçen hafta dis gebelik şüphesiyle hastanede yattım embriyo gorunmediginden kürtaj yaptılar rahim içi mi dis gebelik mi anlarız değerin düşer eğer rahim iciyse kurtajdan sonra dediler neyse değerim düştü betam yani 14lere
3.gunum bugün kanamam başladı bu adet mi yani yoksa kürtaj sonrası kanama mi
Yani şunu sormak istiyorum ben kimyasal geçirdim ya bunun adet olmasi gerekiyor demi

Ben kimyasal gebelik yaşadım. Fakat kürtaj olmadı. Kanamayla birlikte kendiliğinden düştü. 1 buçuk ay sonra da adet kanamam oldu. Bu bilgi yardımcı olur mu bilmiyorum ama bende böyle olmuştu.

Ben kimyasal gebelik yaşadım. Fakat kürtaj olmadı. Kanamayla birlikte kendiliğinden düştü. 1 buçuk ay sonra da adet kanamam oldu. Bu bilgi yardımcı olur mu bilmiyorum ama bende böyle olmuştu.
Bu kanama ne acaba sağ ol cnm

bende kimyasal olmuştum beklenen regl gününde de regl olmuştum. muhtemelen kürtaj kanamasıdır. çok geçmiş olsun

Kızlar ben geçen hafta dis gebelik şüphesiyle hastanede yattım embriyo gorunmediginden kürtaj yaptılar rahim içi mi dis gebelik mi anlarız değerin düşer eğer rahim iciyse kurtajdan sonra dediler neyse değerim düştü betam yani 14lere
Yani şunu sormak istiyorum ben kimyasal geçirdim ya bunun adet olmasi gerekiyor demi
Yaa çok üzüldüm ben kürtaj olmadım ama düşük yaptım keseyi de bebeği de dusurdum kanamayla birlikte bende normal kanama yasiyosun kalan değer o kanla düşecek bende 17 gün kanama yaşadım düşükten sonra 4 gün önce adet oldum

Canım geçmiş olsun Allah kolaylıkla sağlıkla bi bebiş nasip etsin, su an kürtaj oldugun için kürtaj sonrası kanamadır o. Asıl regl su anki kanaman bittikten sonra olacak ben de kürtaj yaşadığımda kürtaj sonrası kanama 10 gün kadar sürdü, kanama bittikten 25 gün sonra asıl regl gerçekleşmişti

Aşkım kimyasal gebelikte kürtaj a getek yoktur demek ki senin ki dış gebelik olduğu için kürtaj olmuşsun son durumun nedir kanaman devam ediyor mu

Aşkım kimyasal gebelikte kürtaj a getek yoktur demek ki senin ki dış gebelik olduğu için kürtaj olmuşsun son durumun nedir kanaman devam ediyor mu
Yok bebeğim dis ya da ic belli olmadığı için yaptılar değer düşünce tamam içmiş dediler çünkü degerim 32ydi asla bir şey görünmüyordu riske atmadik

Back
X