Doktorum la bugün konuştuk endişe etmemin yersiz oldugu soyledim dikişler in kaynamış kısa sürede sorun yaşamayız stres yapma sakın dediBEn 9 sene ara verdim dikişlerin fena.32 Haftalığım şu an ama odadan odaya yürüyemez oldum.yani arka arkaya doğuran benden daha iyi gecırdı bu dönemi
İn o zamanHazırım ya zaten istiyorduk bugun doktora gıttım doktor da netteki saçma yazılara bakma dıkıslarınde suan sorun yok ilerleyen zamanlarda olmaz merak etme kendi kendine stres yapma sakın dedi
İnşallah sıkıntı yaşamazsın.herkezinki bir olmuyor işte.benim ikinci gebelikte 5 buçuk sene ara vardı dikişlerin açılmış doktor sezeryanı yaparken görmüş ben acı cekıyodm hep son aylarda.şimdikinde 9 sene ara var ama yine aynısı oldum düşün benim dikişler çoktaan kaynamıştrr ama gel gör ki odadan odaya yürüyemez oldum çok acıyo sanki oraya neşter vurulmuş öyle yasıyorum gibi.Doğumada var 1.5 ay.Bakalım artık kısmetDoktorum la bugün konuştuk endişe etmemin yersiz oldugu soyledim dikişler in kaynamış kısa sürede sorun yaşamayız stres yapma sakın dedi
O da bisey mi benim oglum 8ayini bitirdi hâla olmadimBenim 101 gün geçti hala olmadim
İnşallah saglıklı bişekilde bebeginizin alırsınız kucagınıza agrılarınız azalırEvet
İnşallah sıkıntı yaşamazsın.herkezinki bir olmuyor işte.benim ikinci gebelikte 5 buçuk sene ara vardı dikişlerin açılmış doktor sezeryanı yaparken görmüş ben acı cekıyodm hep son aylarda.şimdikinde 9 sene ara var ama yine aynısı oldum düşün benim dikişler çoktaan kaynamıştrr ama gel gör ki odadan odaya yürüyemez oldum çok acıyo sanki oraya neşter vurulmuş öyle yasıyorum gibi.Doğumada var 1.5 ay.Bakalım artık kısmet
Bu konuda takıntılıyım gün ay konularında nedeni bu5 aylık yazmak yerine 4 ay 29 günlük yazmak
Emzirme var mı, bende yok o etkiliyormuşO da bisey mi benim oglum 8ayini bitirdi hâla olmadim
Evet emziriyorum. 1 yila kadar olmamak normalmis bakalim olmadi doktor yollari gorunecekEmzirme var mı, bende yok o etkiliyormuş
Yani 5 ay.4 ay 29 günlük
Hemde ne cesaret amaaCesaretinizden ötürü sizi tebrik ederim doğrusu. İki küçük bebek biri kucakta biri karındahayırlı olsun inşallah sağlıkla mutlulukla büyütürsünüz bebeklerinizi.
Oncelikle tebrik ederim.... Ayni durumdayim sezeryan olali 5 ay oluyor ve hamile oldugumu orendim yarin doktora cikicam bende allah yardimcimiz olsun insallah saglikla aliriz yavrularimizi kucagimiza kotu dusunme lutfen iyi dusun iyi seyler olsun bol sans4 ay 29 günlük bebegim var zorunlu sezaryen olmuştu ve şuan tekrar hamile olduğumu öğrendim istiyorduk zaten ama sadece 1 gün boş geçmişti ve internetten baktım plasentanın rahime yapışması söz konusu oluyormuş ve şuan çok stres altındayım yarın doktora cıkıcam lütfen dua edermisiniz bir sıkıntı sorun olmasın dün akşamdan beri psikolojik olarak çöktüm lütfen linç tayfa gelmesin önerisi olucak olanlar varsa dinlerim seve seve ama korkutmasın dedigim gibi dünden beri netten baktımlarım cok ama cok üzdü beni
Bende konuyu arastiriyorum canim tarihe baktimda 26 ocakta acmissin konuyu doktora gitmissindir muhakak ne dedi acaba bir sorun cikmamistir umarim bende ayni durumdayim korkuyorumda biraz bilgi verirsen cok sevinirim4 ay 29 günlük bebegim var zorunlu sezaryen olmuştu ve şuan tekrar hamile olduğumu öğrendim istiyorduk zaten ama sadece 1 gün boş geçmişti ve internetten baktım plasentanın rahime yapışması söz konusu oluyormuş ve şuan çok stres altındayım yarın doktora cıkıcam lütfen dua edermisiniz bir sıkıntı sorun olmasın dün akşamdan beri psikolojik olarak çöktüm lütfen linç tayfa gelmesin önerisi olucak olanlar varsa dinlerim seve seve ama korkutmasın dedigim gibi dünden beri netten baktımlarım cok ama cok üzdü beni
Arkadasiniz sezaryan sonrasimi hamile kalmisti bende ayni durumdayim bunu arastiriyorum yarin insallah doktora gidicem arkadasiniz icin sevindim insallah rabbim banada nasip ederArkadasım 6 aylık oğlu varken hamıle kalmıstı...Zor cocuk sahıbı oldugu ıcın yıne olmaz sanmıslar ve olmus ...Yakın arayla olması dısında hıcbır sıkıntı yaşamadı..O da ikisinide sezeryanla dünyaya getirmişti..Şuan ikiz gibiler ve çok tatlılar maşallah..Sağlıkla gelsin bebeğiniz
Aynen sezeryan sonrası hamıle kaldı..İkinciside sezeryanla dünyaya geldi..Arkadasiniz sezaryan sonrasimi hamile kalmisti bende ayni durumdayim bunu arastiriyorum yarin insallah doktora gidicem arkadasiniz icin sevindim insallah rabbim banada nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?