Bilenler biliyor bebegim 4 ay 29 günlük ve şuan tekrar hamile oldugu ögrendim

cooly

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
88
39
38
4 ay 29 günlük bebegim var zorunlu sezaryen olmuştu ve şuan tekrar hamile olduğumu öğrendim istiyorduk zaten ama sadece 1 gün boş geçmişti ve internetten baktım plasentanın rahime yapışması söz konusu oluyormuş ve şuan çok stres altındayım yarın doktora cıkıcam lütfen dua edermisiniz bir sıkıntı sorun olmasın dün akşamdan beri psikolojik olarak çöktüm lütfen linç tayfa gelmesin önerisi olucak olanlar varsa dinlerim seve seve ama korkutmasın dedigim gibi dünden beri netten baktımlarım cok ama cok üzdü beni

İnternetten araştırma yapmayın. Çok fazla bilgi kirliliği var.
Olmuş artık

2 sezeryan arasına en az 2 yıl diyorlar ama etrafmda kuzenlerim arkadaslarm cok şahit oldgm insanlar var ilk bebekten sonra hemen hamile kalıp sezeryan olan hc birindede böyle korkunç şeyler olmadı. Karın buyudukce hafif ağrılar hissedeblrsn belki ama olumsuzluk cagrma. Güzel düşün iyi şeyler olsun.

Sağlıkla ve gönlünce olsun inşallah

Amin inşallah Meraktan baktım bakmaz olaydım öyle şeyler yazıyorki resmen dondum kaldım 2 yıl arayı doktorum da demişti ama hiç bu sekılde konusmamıstı doktorum sadece zorlanırsın felan demişti ama yazanları okuyunca korktum

Hersey yazıyor internette Malesef basit seyler için bile kanser teşhisi koyablr insan kendine
Dedgm gbi ağrın olablr biraz tabii karın gerildikçe ama onun dışındaki korkunç senaryoları at kafandan kendını yıpratma boşa. Belki hç brsey olmayacak ama kendını şartlarsan psıkolojık agrı lar bile yaşayablrsn..

Doğru diyorsunuz çok teşekkür ederim

Lohusalıkta ne kadar sonra regl oldunuz

BEn 9 sene ara verdim dikişlerin fena.32 Haftalığım şu an ama odadan odaya yürüyemez oldum.yani arka arkaya doğuran benden daha iyi gecırdı bu dönemi

Canım psikolojik olarak haxırmısın iki bebeğe birden bakmaya onuda düşün.Ben üçüncüye hamileyim 14 ve 9 yasında oğlum kızım var Bilerek hamile kaldım ama sonrasında çok stres yaptım nasıl bakarım vs. O yüzden dedim iyi düşün

Olan olmuş kadın hamile, daha nesini düşünsünki

Niye belki sonlandırmak ister.osikolojisi bozulmuş bi anne iki bebeğe ne kadar yeterli olabilir

Bunu yazmak ne kadar basit değilmi, üstelik yazanda bir anne, annelik duygusunu tatmış biri… ne biliyorsunuz sonlandırırsa psikolojisinin dahada bozulmayacağını?? Varmı bir garantisi?

Bunu yazmak ne kadar basit değilmi, üstelik yazanda bir anne, annelik duygusunu tatmış biri… ne biliyorsunuz sonlandırırsa psikolojisinin dahada bozulmayacağını?? Varmı bir garantisi?
Doğurduğu da bozulmıcağını ssen nerden biliyosun.Ben çok gördüm akrabalarında bizzat .Ki söylüyorum tatlım.bu benim fikrim sananee

Hazırım ya zaten istiyorduk bugun doktora gıttım doktor da netteki saçma yazılara bakma dıkıslarınde suan sorun yok ilerleyen zamanlarda olmaz merak etme kendi kendine stres yapma sakın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…