• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilen yardim etsin lutfen....

tozpembe_ruya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
5
1
3
33
mrb ben 30 gunde bir adet oluyorum ve sat tarihime 5 gun kala kan testi yaptirdim dayanamayip beta-hcg 4 cikti acaba bu yukselirmi fikri olan varmi boyle birsey yasayan ben ikikere dusuk yaptim ve bebek sahibi olmak okadar cok istiyorum ki hani hep icime hamileyim gibi geliyor bu ay ama sonuc negatif cikti testte lutfen boyle birsey yasayan varsa yardimci olsun

Geç döllenme büyük ihtimalle :) 2 gün sonra bir daha yaptır :) allah kucağına sağlıkla almayı, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Darısı başıma :)

Bence adetinin bi kac gun geçmesini bekle bide oyle yaptır gec dollenmistir inşallah hadi hayırlısı

mrb ben 30 gunde bir adet oluyorum ve sat tarihime 5 gun kala kan testi yaptirdim dayanamayip beta-hcg 4 cikti acaba bu yukselirmi fikri olan varmi boyle birsey yasayan ben ikikere dusuk yaptim ve bebek sahibi olmak okadar cok istiyorum ki hani hep icime hamileyim gibi geliyor bu ay ama sonuc negatif cikti testte lutfen boyle birsey yasayan varsa yardimci olsun

cnm geç döllenme olmuş büyük ihtimal daha 5 gün var her 2 günde bir 2 katına çıkar adetinin geçmesini bekle sonra kan testi yaptır ben adete 2 gün kala test yaptım negatifti adetim 1 gün geçince kan verim 26.5 çıktı

adet olduktan sonra üzerine görme diye bir durum varmış.peki adet dönemi yoğunluk az mı olmuş oluyo yoksa normal önceki dönemler gibi mi

otuz günde bir adet olman normalmı ilk önce buna cevap bulmamız lazım aslında 2 tane düşük yaptın doktorlar nedenlerini araştırmadımı canım bunun

otuz günde bir adet olman normalmı ilk önce buna cevap bulmamız lazım aslında 2 tane düşük yaptın doktorlar nedenlerini araştırmadımı canım bunun
arkadasinda dedigi gibi 35 gune kadar normal ve evet dusuklerden sonra testler arastirmalar hersey yapildi bi sorun cikmadi ALLAH'a bin sukur iste simdi yeniden hamile kalmaya calisiyorum burda turkiyedeki gbi yumurta takibi felan yapmiyor dktorlar en azindan benim gittigim cogu doktor hani ne zaman yumurtlama donemim ne zaman catlio bakmiyorlar iste ondan bende bekliyorum

cnm geç döllenme olmuş büyük ihtimal daha 5 gün var her 2 günde bir 2 katına çıkar adetinin geçmesini bekle sonra kan testi yaptır ben adete 2 gün kala test yaptım negatifti adetim 1 gün geçince kan verim 26.5 çıktı
ayyyy okadar cok umut oldun ki bana insallah bende senin gibi olurum insallah ya bakalim bekliyorum insallah hayirli haberler alirim :) ve senin adina cok sevindim suan hamilemisin bebek dogdumu bilmiyorum ama allah saglikla bi omur gecirmenizi dilerim :)

ayyyy okadar cok umut oldun ki bana insallah bende senin gibi olurum insallah ya bakalim bekliyorum insallah hayirli haberler alirim :) ve senin adina cok sevindim suan hamilemisin bebek dogdumu bilmiyorum ama allah saglikla bi omur gecirmenizi dilerim :)

İnşallah cnm ben pazartesi öğrendim hamile olduğumu 2 gün oldu daha:):)

Back
X