Bilen yardım edebilir miii?

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
Kızlar çatlıcam cidden çatlıcam. Pko luyum.21. Gün testi verdim 1.4 çıktı yumurtlamamışım. Adetin 2. Günü gel test yapalım dedi doktor. Ama ben 35 gündür adet olmadım. Çatlıcam. Sürekli ha oldum ha olcam derken randevuyu erteleyip duruyorum.ilk defa bu kadar gecikti. Test yaptım negatif. Ne yapsam stresten mi oldu ya da yumurtlamadığımdan mı? Yardımcı olur musunuz ya?

Şu yazdığınızdan zaten ne kadar stresli olduğunuz anlaşılıyor. 35 gündür adet olmamak çok da uç bir durum değil ki hem. Bende PKO yok, ona rağmen 35 günü bulduğu zamanlar çok oldu. Biraz rahatlamanız lazım.

Sanırım çok stres yaptım. Adet gelse doktor tedaviye başlayacak sanırım ondan olsun artık modundayım. Gecikme yaşamazdım hiç. Bi de yumurtlamadığımdan emin olduğumdan olsun artık kurtulayım modundayım

Benim ablam 1 sene adet olmazdı. Ne ilaçlar ne doktorlar gezdi. En son baya bir kilo verdi ve düzenli adet olmaya başladı hatta ilk geceden hamile kaldı :)
Kilo sorununuz varsa vermeye çalışın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…