• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilen varsa yardımcı olsun.

netertua

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2007
2.110
12
116
Diğer
merhaba arkadaşlar.sizlere bir sorum olacaktı.ben mesleğimle ilgili bir foruma üyeyim.ama son 5 gündür foruma giremiyorum.yani şöyle
her gimek istediğimde sayfa görüntülenemiyor diye bir yazı çıkıyor ekranda..
bu yazı bende internet olmadığında çıkar.
ama bu foruma giriş yapmak istediğimde böyle bir yazıyla karşılaşıyorum.sonra yenile tuşuna basıyorum ama olmuyor malesef.
error falan dese anlayacağım da bu nedemek şimdi anlayamadım.
bilgisi olan bilgi versinki yarın birgün (Allah kourusun) kk'ya da uşamazasak ne yapacagımızı bilelim değil mi ama?
cevap verecek arkadaşların mesajlarını dörtgözle bekliyorum.

umarım kapanmamıştır.halbuki çok sayıda üyesi de vardı.ve takip etmem gerekn çok önemli konular vardı.
internetin kötü tarafı da bu :(

benimde diger uye oldugum sitede karsilastigim durumdu bi sure,,megersem site yenileniyomus,,:1closedeyes:

benimde diger uye oldugum sitede karsilastigim durumdu bi sure,,megersem site yenileniyomus,,:1closedeyes:

ayy umarım öyledir:Saruboceq:
cevabın için teşekkürler.
senin sitenin açılması ne kadar sürmüştü.
bazı siteler uyarı yazısı koyuyor,site bir süreliğine bakıma alınmıştır gibi.bunda hiçbir yazı yok :1no2:

ayy umarım öyledir:Saruboceq:
cevabın için teşekkürler.
senin sitenin açılması ne kadar sürmüştü.
bazı siteler uyarı yazısı koyuyor,site bir süreliğine bakıma alınmıştır gibi.bunda hiçbir yazı yok :1no2:

bende o sebebten,sinir olmustum ya,madem yenileniyo,bi uyari yapsinlar diye,,bende sanmistim uyeligim silindide,bidahada giremiyorum,ama yenileniyomus megersem,,,,,,,,
valla ben askim belki 2 ay giremedim siteye,umudumu kesmistim artik da bigun bi deniyim dedim ,oldu,belki sendede oyledir bilmemkiyerimseniben

Bu bolumde ; Bilgisayarınızda yaşadığınız aksaklıkları buradan paylaşabilirsiniz.

konu uzamasin daha fazla lutfen ...

Back