Bilen varsa yardımcı olabilir miii?

Pink_Flamingo

♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
1.061
619
38
Merhaba ben özel meslek kursuna gitmeyi düşünüyorum ordan verilen sertifika ile halk eğitimden alınan arasında fark varmı ve özel kursa gidip o sertifika ile iş bulan varmı bölümü çocuk gelişimi düşünüyorum... sınavı kazanırsam kurs sertifika veriyormuş ve özel okullarda ücretli başlayabiliyormuşum sizcede olurmu işime yarar mı gidiyimmi aklm çok karısık lütfn yardm edermisinizzz??

Eğitim durumunuz lise olarak görünüyor eğer yanlış doldurmadıysanız. Kurs alarak özel okullarda belki işe alınabilirsiniz ama lütfen öğretmen demeyin kendinize. Öğretmen sıfatını alabilmek için ünv lerin Eğitim fakültelerinden pedagoji eğitimi almış olmalısınız. Yardımcı ablalık olarak işe başlayabilirsiniz belki

Eğitim durumunuz lise olarak görünüyor eğer yanlış doldurmadıysanız. Kurs alarak özel okullarda belki işe alınabilirsiniz ama lütfen öğretmen demeyin kendinize. Öğretmen sıfatını alabilmek için ünv lerin Eğitim fakültelerinden pedagoji eğitimi almış olmalısınız. Yardımcı ablalık olarak işe başlayabilirsiniz belki

söylemek istediklerimi çok iyi özetlemişsiniz
katılıyorum

Evet biliyorum yardımcı olarak zaten öyle denilmişti ama işe yarar mı bilmiyorum hangisi daha iyi özel mi halk egitimmi yada aradaki fark nedir bilmiyorum

Nasıl yani?
Kızım meslek lisesi çocuk gelişimi bölümü mezunu, yardımcı öğretmen olarak iş bulamıyorken hiçbir eğitimi olmayan kişi nasıl yardımcı öğretmen oluyor?
O kisma bende anlam veremedim ama bir kac yildir yapiyodu bildigim kadariyla. Bende bu bolum mezunuyum diplomamin ne anlami kaldi diye dusunmeden edemiyor insan tabi bu durumlari gorunce.

O kisma bende anlam veremedim ama bir kac yildir yapiyodu bildigim kadariyla. Bende bu bolum mezunuyum diplomamin ne anlami kaldi diye dusunmeden edemiyor insan tabi bu durumlari gorunce.
Aynen ben de şaşırdım doğrusu, kızım üniversitede kendi bölümünü tutturamadı diye başka bölüm tercih etmiyor, bir yandan da yardımcı öğretmenlik için iş başvuruları yapıyor, kızımın durumunda bir sürü genç varken bir sertifikayla yardımcı öğretmen olunmasını garipsedim:(

Aynen ben de şaşırdım doğrusu, kızım üniversitede kendi bölümünü tutturamadı diye başka bölüm tercih etmiyor, bir yandan da yardımcı öğretmenlik için iş başvuruları yapıyor, kızımın durumunda bir sürü genç varken bir sertifikayla yardımcı öğretmen olunmasını garipsedim:KK43:
Bu sekilde calisan cok kisi var ve malesef bolum mezunlari acikta kaliyor bu yuzden. Onca okul yolu egitim ugraslar hiçe sayiliyor. Kizinizda umarim en kisa surede is bulur ve bolumune yerlesip universite bittiginde ogretmen olarak meslegine baslar.

Hmm bilmiyorum ki anlamadım yani şimdi bir faydası olmayacaksa boş yere gitmek istemem ama eger ileride bir artı saglarsa olabilir kafam çok karıstı

Bu sekilde calisan cok kisi var ve malesef bolum mezunlari acikta kaliyor bu yuzden. Onca okul yolu egitim ugraslar hiçe sayiliyor. Kizinizda umarim en kisa surede is bulur ve bolumune yerlesip universite bittiginde ogretmen olarak meslegine baslar.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, umarım herkes mesleğini yapma şansını yakalar.

Back
X