- 14 Aralık 2014
- 112
- 27
- 35
-
- Konu Sahibi MinnakinAnnesi
temizlenecek durumdaysa silkeleyerek gidermeye calisin. makineyi once bi bos calistirin kalintilar sksin gitsin. kiyafetleri de artik yikaya yikaya gider. gecmis olsun.Arkadaslar ben siyahları attımmakınaya nasıl oldu nasıl gırdı bılmıyorm kucuk bır fıskos örtüsü vardı simli oda girmis sımdı esımın tüm kıyafetleri sim ıcındenasıl gececek bu bıde sıyah kot falan esimin en sevdıgı esofmanıda sim icinde bilen varmı sıdmı camasırları cıkardm makınayı durulamaya getrdm makınanın ıcıde sim dolmus tekrar atacam sızce gecermı ??
Simdi tekrar durulamaya attm bakacam insalalh gecerBen de tam tekrar yıka diyecektim. Olmazsa muslukta yikayip makinada tekrar yika. Su tutunca gecer belki bi tanesinde denesene.
bence makinayı boş çalıştırın önce içi temizlensin.sonra kıyafetleri tekrar durulama yapın.baktınız olmadı koli bantı alın.kıyafetlerin üzerine yapıştırıp çekin.belki saçma gelecek size ama işinize yarayabilir.
çırpmakla olmaz o kadar çoksa.bir önceki sayfada da yazmıştım.koli bantı işinizi çözecekTesekkurler arkadaslar sımdı bos calıstrdm durulama yaptm makınayı smdı getı attm camasırları ya cok fazla sim olmus gececek gıbı degıl tekrar durulama yapıyorm cıksın serecem kusursun cırparm tekrar atarm ınsallah gecer yoksa dilinden kurtulamam cok dalga gecer
bende yapmıştım aynısını..Arkadaslar ben siyahları attımmakınaya nasıl oldu nasıl gırdı bılmıyorm kucuk bır fıskos örtüsü vardı simli oda girmis sımdı esımın tüm kıyafetleri sim ıcındenasıl gececek bu bıde sıyah kot falan esimin en sevdıgı esofmanıda sim icinde bilen varmı sıdmı camasırları cıkardm makınayı durulamaya getrdm makınanın ıcıde sim dolmus tekrar atacam sızce gecermı ??