Cilt Bakımı Ürünleri bilen varsa yardım etsin lütfen

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

elcin2121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
17
0
mrb arkadaşlar koltuk altı ve bikini bölgesinde ki kararmalar sizce nasıl yok edilir bi bilginiz var mı.

Benim böyle bir sorunum yok ama bildiklerimi yazayım.
Koltuk altımda epilaasyon aleti kullanıyorum ve tüyleri almadan önce mutlaka bebe pudrası sürüp iyice gerginleştirerek alıyorum. Arkasından da yağsız bir nemlendirici kullanıyorum.
Koltukaltı karramaları için bepanten plusı öneren arkadaşlar vardı, onu deneyebilirsin.gamyoncuiremsu

oriflamenın sabunu ve kremi vardı fairnes serisi öyle çok pahalı şeyler değil denemende fayda var

bepanthene ıse yaramıor.
ex ıle baslayan bı krem aldım oda ıse yaramadı
onların rengını acamıorsam kendı rengımı karartcam cok kızarsa kafam
delı oluorummm
hadı bıkını bölgesını bosverdım de koltukaltı cok ıgrenc yaa

ay evet bende sinir oluyorum.ben koltuk altımı epilasyonla alıyroum bi arkadaşta söylemiş zaten alırken bebe pudrası kullanmaya başladım ve banyodayken kese yaparken daha çok dikkat ettim çok farkketti bunu tavsiye ederim.fakat bikini bölgesini ne yaptıysam yok olmuyor ya :KK43:

merhaba hanımlar cilt bakımında belkide hepimizin kendinimize göre denemiş oldugu ürünler var hepimiz bir sonuc alabılmek için cabalıyoruz. ciltteki sivilceler,lekeler, çatlaklar bunun gibi bircok sorunlarımız var. arkadaşlarımın tavsiyesi ile bende bir ürün denemeye karar verdim. ozon yağı adlı birsey cıkmıs belki aranızda duyanlar vardır. bunu kullanmaya karar verene kadar belli bir süreç arastırdım. yan etkisi olmadıgı içinde kullanıyorum. kullanmaya başladım ama daha cok kısa bir süre oldu etkisini göstermeye başladığında tekrar sizlerle paylasacağım.

X