Bilen varsa bir care -istiare

İstihare hem 7 gün devam ediliyor hemde namazıda var sadece dua değil bilmiyorum kıldınızmı belirtmemişsiniz.7 gün boyunca her rüyanızı not edin ona göre bir anlam çıkartmaya çalışırsınız.

'Hem çok güzel hem de çok aci çektiğim bi ilişkim var' ? Cok güzel bi ilişki nasıl çok aci verir? Veya çok aci veren bi ilişki nasıl çok güzel olur?
Önce bunu bi sorgula..
Dinimizde istihare var,yapılış şekli namazı duası vs.. Renkler hayırlı veya değil seklinde yorumlanır.. ama ondan önce istişare var.. Hem rüyayı yorumlayan bu konuda ilim sahibi olmalı.. Bir de, rüyadan mi anlayacaksın kaderin mi değil mi? Allah'tan baska kimse bilemez ki bunu rüya veya başka şekilde..

Hem en güzel günlerimi onunla gecirdim hem en kötü günlerimi de o sebeple o şekilde anlattım zaten hep güzel şeylerin bir şekilde bedeli olmaz mı ? Ben de sizinle aynı düşüncedeyim zaten allah vasıtası ile bir seyleri gormeye ınanıyorum zaten allah ve dua vasıtasıyla birseyler anlamaya calısmıyor muyuz duamızı edip uyuyorux allahın sevgili kuluysak bu bize bir sekilde kaderimizde olan bize dogru yolda olup olmadığımız ufacıkta olsa içimize nasip edilmiş olmuyor mu ?
Tabii usuluyla yapmak lazım herseyi ben mantığımla hareket ederken belki de boğuldum başka bir yolda denemek istiyor insan inancları dogrultusunda sevgiler

Hayatı rüyalarla; hayallerle değil yaşam kriterleri ile değerlendirin ne olur.

Adamı paylaşımlarınızı; yaşadığınız çevreyi; geçim durumunu; aile yapılarını ve birbirinize saygı ve sevginizi ölçüp biçmek rüyaya güvenmekten daha kolay değil mi?

Her ne kadar ben kabul etmesem de zaten eveleneceğiniz kişi de önceden belli imiş; çoğunluk o görüşte gibi; bu yöndeki bir konuda...

Siz de rüyaya güvendiğinize göre önceden belirlenmesi de olabilir gibi.

Ayrıca rüyayı nasıl yorumlayacağınızı bilmiyorsunuz; bunu danışacağınız bir yakınınız bile yok ama tüm hayatınıza o rüyaya göre yön vermeyi düşünüyorsunuz. Bunlara kafa yoracağınıza ilişkinizi objektif kriterlere göre değerlendirin bence.

İnanın hepsini ama hepsini denedim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…