Bilen varsa bir care -istiare

Minik88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
202
106
Burada paylasmam dogru mu bilmiyorum cok tecrubeli degilim. Basimdan gecen bi olayi paylasmak istiyorum . Ctesi gunu sevdigim 4 senedir birlikte oldugum ama hem cok guzel hem de cok aci cektigim bir iliskim ile ilgili zor bir zaman gecirirken en sonunda uyuya kaldim ruyamda bir bahcenin lavobosunda ellerimi yikiyordum elime baya agirligini hissettigim beyaz sabun ile doldurdum bu sira arkamda sevdigim insan vardi son derece neseliydik birbirimize sirtsirta duruyorduk.bu ruyadan sonra bir nebze yuregim rahatladi cunku butun gece dua ederek uyuya kalmistim. Dun gece bir istiare duasi okudum daha saglikli olur die ekteki dua yi okudum allah razi olsun bir arkadasimiz daha once paylasmis fakat belirli birsey gormedim. Sadece kaide dger olarak,erkek arkadasim yeni bir saat almis kendisine degerli ve guzel bir saat gumus rengi kolumda onu takili halde gordum bir kiside bana soruyor o saat cok degerli bi saat sen nerden buldun bnde utaniyorum ve sahte oldugunu soyluyorum.
Allah rizasi icin bana ne demek oldugunu yorumlayabilir misiniz ben artik kaderim mi degil mi bu kadar bosuna mi kendimi paraliyorum guveniyim mi guvenmiyim mi bilemiorum allaha sigindim
Simdiden cok tesekkur ediyorum

istiareye de yatmış olsan gördüğün her rüyayı iyiye yor zaten kötü bi rüyada görmemişsin.inşallah hayırlısı olur korkma sen.

7 gün üst üste yapabilirsin ayrıca istiare namazıda var onuda yapman gerek.

Konunuda dua bölümüne taşıt istersen burada kapanır.

Cok tesekkur ederim oraya yazdim ordan da buraya yazin dediler :)
7 gun yaptigim farkli farkli gorursem nasil olacak peki bi iyi bi kotu cikarsa hangisini dikkate almam gerekicek? Sevgiler

Evet bir kacgun ustuste yapabilirsin..hayirlisi allah gonlune gore versin..

Bu kadar kendinizi paralamanızı gerektiren ne var Allah aşkına? Yaşayarak öğrenmek bu kadar zor mu?

Tabikide ilk gordugunuze itibar etmelisiniz..yattin rengi gordun daha sonraki gunlere gerek yok, ama bi turlu renk goremiyorsan bi kacgun ust ustte yapabilirsin.

Tabikide ilk gordugunuze itibar etmelisiniz..yattin rengi gordun daha sonraki gunlere gerek yok, ama bi turlu renk goremiyorsan bi kacgun ust ustte yapabilirsin.
Belirgin olarak o kisi ile alakali yani onun saati gumus birebir aynisini gumus olarak gordum

Bu kadar kendinizi paralamanızı gerektiren ne var Allah aşkına? Yaşayarak öğrenmek bu kadar zor mu?
Canim inan bende oyle dusunuyordum ama o kadar cok dua ediyorum ki icimden geciriyorum dile kolay cok uzun zamandir akisina birak birak artik inan gucum kalmadi insan bazen yukaridan bir isik bekliyor

Cok tesekkur ederim oraya yazdim ordan da buraya yazin dediler :)
7 gun yaptigim farkli farkli gorursem nasil olacak peki bi iyi bi kotu cikarsa hangisini dikkate almam gerekicek? Sevgiler
Renklere göre yapman gerek yeşil ve beyaz hayır siyah ve kırmızı iyi değil derler.Eğer 7 gün hiçbir şey görmezsen kendi kalbine göre içinden ne geçiyorsa ona göre yaparsın işini.

Canim inan bende oyle dusunuyordum ama o kadar cok dua ediyorum ki icimden geciriyorum dile kolay cok uzun zamandir akisina birak birak artik inan gucum kalmadi insan bazen yukaridan bir isik bekliyor
Bazen ışık icindedir İlahi bişi arama

Canim istiharede renkler skalasi yoktur..gormen gerekenler bellidir..ilmihalden acip bilgilenebilirsin..

Renklere göre yapman gerek yeşil ve beyaz hayır siyah ve kırmızı iyi değil derler.Eğer 7 gün hiçbir şey görmezsen kendi kalbine göre içinden ne geçiyorsa ona göre yaparsın işini.
Gumus rengi gordum baktim ama pek bi bilgiye ulasamadim bilemedim bu gece de yaparim die dusunuyorum cok net ruyayi hatirlayamiorum

Canim istiharede renkler skalasi yoktur..gormen gerekenler bellidir..ilmihalden acip bilgilenebilirsin..
Ilmihale nerden ulasabilirim kusura bakmayin ilk defa duydum o yuzden soruyorum.
Istihare duasi okumadan once hep beyaz gordum beyaz sabun beyaz carsaf o cok net bir ruyaydi ama dun dua okuyup yattim tek renk olarak gumus saat hatirliyorum

Gumus rengi gordum baktim ama pek bi bilgiye ulasamadim bilemedim bu gece de yaparim die dusunuyorum cok net ruyayi hatirlayamiorum
Ne gordugunden cok ruyanin sana nasil bir his verdigi onemli. Icin huzurlu ise gonlune ferahlik gelmisse cevabini almissindir.

Zorlamasam mi diorum istiareye yatmadan once beyaz gormus olmam o sabah anlamina baktigimda iyice beni tahatlattinicime su serpilmisti en son dua ederek yattigimda pek rahat uyanmadim yani cok acikcasi muallakta kaldim

Ne gordugunden cok ruyanin sana nasil bir his verdigi onemli. Icin huzurlu ise gonlune ferahlik gelmisse cevabini almissindir.
Yani benim ruyalarim aslinda cikar genel ruya tabirlerine de baktigimda gumus rengi huzurdur iyidir diyor kol saati de ozellikle kisisel durumlari simgeler mutlu iliski diyor bilemedim ben bi :)

Öncelikle hayır olsun
ben de anladığımı yazacağım ancak yanlış olma ihtimali yüksek
çünkü sonuçta rüya tabircisi filan değilim
ama senin rüyandan şunu anladım dışarıya mükemmel görünen ama içinde senin pek de mutlu olmadığın bir ilişki olabilir..
çünkü saat güzel tamam ama arkadaşına sahte demişsin en sonunda..
bilmiyorum inşallah güzeldir yanlış yorumlamışımdır çok büyük olasılıkla

Ilmihale nerden ulasabilirim kusura bakmayin ilk defa duydum o yuzden soruyorum.
Istihare duasi okumadan once hep beyaz gordum beyaz sabun beyaz carsaf o cok net bir ruyaydi ama dun dua okuyup yattim tek renk olarak gumus saat hatirliyorum
Ekseriyetle dini kitap satilan yerlerden..ayrica arkadasda yazmis istihareden once birde namazi vardir..dedigim gibi dini kitaplardan ogrenebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…