• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilen Varmı ?

mlkyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
917
51
123
Gaziantep
Meraba kızlar :ssz:

Çeyiz için bir kaç parça bir şeyler almak istiyorum :17:.Yalnız açık hesap tan. Be.n..rdo diye bir firma var açık hesap yapılıyormus

alışveriş yapan yada proseduru bılen varmı ?

Meraba kızlar :ssz:

Çeyiz için bir kaç parça bir şeyler almak istiyorum :17:.Yalnız açık hesap tan. Be.n..rdo diye bir firma var açık hesap yapılıyormus

alışveriş yapan yada proseduru bılen varmı ?

Açık hesap olayını hiç duymadım açıkcası ilk defa duyuyorum senden bende merak ettim :26:

Ama bence bu tarz yani yemek takımı, kahvaltı takımı v.s. bu tarz şeyleri gidip görüp o şekilde alırsan çok daha iyi olur. Yada internetten güvenilir sitelerden al ki bir problem çıktığında karşında muhattap olan birilerini bul. Söylediğin merka Bernardo sanırım. Yemek takımı v.s. çok iyi bir markadır. Tavsiye ederim. Biraz pahalıdır. Karaca ve Schafer a nazaran.

Son düzenleme:
canım ben bernardodan aldım 2250 lira tuttu aldıklarım 500 ü peşin gerisini 9 taksit yaptılar. belli bi peşinat alıyolar ama ne kadar olduğunu bilmiyorum. yalnız ödemediğin zaman parayı alabilecekleri bi kredi kartı şart.illa da senin olması gerekmiyo tabi. ama sen ödersen kredi kartına bişe olmuyo canım. benimde kredi kartım yoktu çooook ısrar ettim müdürlerine sorarak maaş kartımı yazdılar. yatırmassam parayı ordan açekicekler yani :34: aldıklarıma da topiğimde bakabilirsin :1:

canım ben bernardodan aldım 2250 lira tuttu aldıklarım 500 ü peşin gerisini 9 taksit yaptılar. belli bi peşinat alıyolar ama ne kadar olduğunu bilmiyorum. yalnız ödemediğin zaman parayı alabilecekleri bi kredi kartı şart.illa da senin olması gerekmiyo tabi. ama sen ödersen kredi kartına bişe olmuyo canım. benimde kredi kartım yoktu çooook ısrar ettim müdürlerine sorarak maaş kartımı yazdılar. yatırmassam parayı ordan açekicekler yani :34: aldıklarıma da topiğimde bakabilirsin :1:

Anladım :) Benım kredı kartı full valla :19::18: Ama dediğin gibi maaş kartını guvence olarak verebılırız belki. En kısa zamanda gidip bakayım bende tabı peşinatımla birlikte :3: Aldıklarınada hemen bakıyorum

Ben yemek takımımı taksitle aldım bernardodan, 1600 liranın bir kısmını peşin verip gerisine elden taksit yaptırdım, yalnız biz kredi kartı olayını bilmiyorduk, direkt istediler ve erkek arkadaşım çıkarıp verdi kartının bilgilerini aldılar, genelde gününden önce veya tam gününde ödemeye dikkat ediyorum zaten, sadece bir kere haftaiçine cuma gününe denk geldi, ertesi günü de ödemeye gidecektim ki taksidi erkek arkadaşımın kartından zırt diye çekmişler, mühleti yok yani sistemleri böyleymiş onu söylemekte yarar var. :31:

Son düzenleme:
Ben yemek takımımı taksitle aldım bernardodan, 1600 liranın bir kısmını peşin verip gerisine elden taksit yaptırdım, yalnız biz kredi kartı olayını bilmiyorduk, direkt istediler ve erkek arkadaşım çıkarıp verdi kartının bilgilerini aldılar, genelde gününden önce veya tam gününde ödemeye dikkat ediyorum zaten, sadece bir kere haftaiçine cuma gününe denk geldi, ertesi günü de ödemeye gidecektim ki taksidi erkek arkadaşımın kartından zırt diye çekmişler, mühleti yok yani sistemleri böyleymiş onu söylemekte yarar var. :31:

Yaaaa o kadar hassas yani :37: İnsanlık hali gecikebiliyor zaman zaman taksitlerimiz :15:

Alınca paylaşıcam sizinle zaten kızlar :51:

Yaaaa o kadar hassas yani :37: İnsanlık hali gecikebiliyor zaman zaman taksitlerimiz :15:

Alınca paylaşıcam sizinle zaten kızlar :51:

Bir çeyiz dükkanından alsan bu şekilde olmaz tabiki, ama bernardo gibi markalaşmış mağazalar da durum böyledir muhtemelen, bizde demiştik ne bilelim zannettik ki taksit yaptırdığımız mağaza ödeme olmayınca bilgileri de aldılar ordan işlem yaptılar, sorunca bizimle alakası yok, biz bilgileri giriyoruz sisteme zaten işlemin en başında, ödemenin günü geçtiği anda sistem kendisi karttan çekiyor, müdahale etme gibi bir durum söz konusu değil demişlerdi, ha ne oldu erkek arkadaşımın kartından aldılar, ben onun kartına yatırdım tutarı aslında birşey değişmiyor yani.. :31:

Back
X