Bilen varmı?

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.169
279
43
reglden bir hafta önce gelen açık pembe kan neyi ifade eder? çamaşırımda bir damla seklinde gördüm sadece cokta degil. Uygulamya göre reglime de 1 hafta var ama düzensizim

evet düşünüyoruz 1,5 senedir olmadı 2 kimyasal geçirdim. Ama beklenen reglden bir hafta önce mi gelir yerlesme kanaması? regl gününde diye biliyordum
Hayır önceden geliyor. Ben bu gebeliğimde takvime göre 3 gün kala, bana göre 5 gün kala geldi leke. Kahverengiydi benim ama, pembede olabiliyor diye biliyorum. Ben leke geldiği gün normal kaset test yapmıştım (laboquick) hemen çıkmıştı ki asla o kadar net beklemiyordum. İnşallah sizinde vardır sağlıkla kavuşursunuz

Yumurtlama olabilir takip etmiyosanız. Yerleşmede olabilir. Şahsen yerleşme kanamasını iki gebeliğimde de +6 haftalarda gördüm. O yüzden net bişey diyemicem.

yani şöyle son adetimi 8 subatta olmustum 16sında bitmişti. Bitmesinden bu yana 16 gün geçmiş oluyor, bilmiyorum gebelik ihtimali midir ama 26 şubatta da tek günlük koyu kahve akıntım oldu. Bugünkü böyle silik pembe gibi çok net degil

Yumurtlama olabilir takip etmiyosanız. Yerleşmede olabilir. Şahsen yerleşme kanamasını iki gebeliğimde de +6 haftalarda gördüm. O yüzden net bişey diyemicem.
Takip etmedim yumurtlamamı evet. Ama 26 şubatta da kahverengi bir leke gelmişti bir gün sadece. Ben onun için yumurtlama gibi düşünmüştüm, çünkü tam reglden bir hafta sonraydı ve uygulamada da yumurtlama zamanım oldugunu gösteriyordu

Uygulamalara pek güvenmeyin derim. Oğluma adetten 2 gün sonra gebe kaldım adete 5 gün kala testte çıktı. Kızımada beklenen adetten 1 ay sonra gebe kaldım geç döllenme oldu. Ve adetlerim düzenliyken. Eğer yerleşme kanamasıysa 3 4 gün sonra testte silikte olsa görebilirsiniz ama adetede pek yokmuş zaten adet günü test yaparsınız.

doğru söylüyorsunuz. Valla sürekli test yap yanıl, kimyasal gebelik falan süreçten çok yoruldum. En iyisi beklemek

Bende aynı durumu yaşadım ama adet günümde kahverengi akıntı geldi adet oldum sandım ertesi gün pembemsi geldi bir daha kesildi 2 gün sonra kan verdim hamileymişim

Bende aynı durumu yaşadım ama adet günümde kahverengi akıntı geldi adet oldum sandım ertesi gün pembemsi geldi bir daha kesildi 2 gün sonra kan verdim hamileymişim
tebrik ederim. bende adet döneminde olsa tamam anlayacagım ama adet dönemimde değil ya o yüzden umutlanaıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…