Bilen varmı??

sevinccik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
159
Puanlar
103
Kızlar soğan suyuna başladım ama adetinin 4. Günündeyim adetliyken içsem bi sorun olurmu biliyor musunuz

adetin bittikten iki gun sonra yapacaksin bende oyle yapmistim.onbes gun boyunca sabah aksam ac karnina.birde soganin kahverengi olmasina dikkat et beyaz yada mor olmaz. sifa olsun :)

ama adetliyken baslamak istiyorum diyorsan zarari varmi bilmiyorum hic

adetin bittikten iki gun sonra yapacaksin bende oyle yapmistim.onbes gun boyunca sabah aksam ac karnina.birde soganin kahverengi olmasina dikkat et beyaz yada mor olmaz. sifa olsun :)
Amin canım ınş. Yararını gördüm mu peki

kullandigim ay hamile kaldim sonucu husrandi gebeligin dusuk oldu ama sonucta sekiz aydir hamile kalamayan ben o ay kaldim.zannimca adetliyken icersen kanamayi arttirir cunku icini temizliyor sogan kuru.simdi icme bence adetin bitsin iki gun sonra basla.saracoglunun tarifide boyle hem.

Inş bida bebeğin olur canım sağlıklı hayırlı bu evlat nasip etsin rabbim herkese demledim içtim şimdi zebil olmasın diye :) adetim bitince baslayim o zaman benimde 3yildir olmuyor ınş olur

ay insallah canim ya bebek hasreti cok zormus yillardir bekleyen kardesler var. Hayirli haberlerini bekliyoruz insallah

Adetli iken soğan suyu kanamayı arttırır. Çünkü çok güçlü bir adet söktürücüdür... Sizle beraber eşiniz de içer ya da bol bol soğan tuketirse hamilelik şansı yükselir. Hayırlısı olsun hakkınızda...

Amin canım ınş bakalım adetim bitsinde düzenli bi şekilde baslicam

ay insallah canim ya bebek hasreti cok zormus yillardir bekleyen kardesler var. Hayirli haberlerini bekliyoruz insallah
Inş canım isteyen herkese versin rabbim çok zor her adetin arkasından yapcazmi canım bu 15 günlük süreci yoksa tek seferlikmi

Kızlar bisy daha söylucem bi tanıdığım var 41 yaşında 2 senedir falan her gün soğan suyu içiyor yumurtaliklarinda sorun vardı hiç bisy kalmadı ama her gün içiyor 15 içip bırakmıyor hiç bi sorun olmuyor demisti

herseyin fazlasi zarar bence.sogan suyunu alti ayda bir icin diyorlar.normalde sogan tuketmek elbette olmali dogal antibiyotiktir. ama kürü surekli olmamali. sen internete bi yaz canim tekrari bidahaki adetinden once onbes gun diye biliyordum.insallah ikinciye gerek duymazsin.

Bi bakayım canım ınş gerek kalmaz

Bi bakayım canım ınş gerek kalmaz
Soğan suyu ile hazırlanmış olan kür, sağlık sorunlarına fayda sağlaması açısından en az altı ayda bir defa 15 gün süreyle uygulanmalıdır. Bu süreyi aşmamaya dikkat edilmelidir. Anlamadım kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…