Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım ınş. Yararını gördüm mu pekiadetin bittikten iki gun sonra yapacaksin bende oyle yapmistim.onbes gun boyunca sabah aksam ac karnina.birde soganin kahverengi olmasina dikkat et beyaz yada mor olmaz. sifa olsun :)
Bende bilmiyorum araştırdım neden icilmediqini bulamadım demledim şimdi icsemmi icmesemmi bilemedim: )ama adetliyken baslamak istiyorum diyorsan zarari varmi bilmiyorum hic
Inş bida bebeğin olur canım sağlıklı hayırlı bu evlat nasip etsin rabbim herkese demledim içtim şimdi zebil olmasın diye :) adetim bitince baslayim o zaman benimde 3yildir olmuyor ınş olurkullandigim ay hamile kaldim sonucu husrandi gebeligin dusuk oldu ama sonucta sekiz aydir hamile kalamayan ben o ay kaldim.zannimca adetliyken icersen kanamayi arttirir cunku icini temizliyor sogan kuru.simdi icme bence adetin bitsin iki gun sonra basla.saracoglunun tarifide boyle hem.
Inş bida bebeğin olur canım sağlıklı hayırlı bu evlat nasip etsin rabbim herkese demledim içtim şimdi zebil olmasın diye :) adetim bitince baslayim o zaman benimde 3yildir olmuyor ınş olur[/QUOTE dün içtim öyle çok adetim olmadı ama adetim bitince başlayıp sabah akşam devam edicem 15
Amin canım ınş bakalım adetim bitsinde düzenli bi şekilde baslicamAdetli iken soğan suyu kanamayı arttırır. Çünkü çok güçlü bir adet söktürücüdür... Sizle beraber eşiniz de içer ya da bol bol soğan tuketirse hamilelik şansı yükselir. Hayırlısı olsun hakkınızda...
Inş canım isteyen herkese versin rabbim çok zoray insallah canim ya bebek hasreti cok zormus yillardir bekleyen kardesler var. Hayirli haberlerini bekliyoruz insallah
Bi bakayım canım ınş gerek kalmazherseyin fazlasi zarar bence.sogan suyunu alti ayda bir icin diyorlar.normalde sogan tuketmek elbette olmali dogal antibiyotiktir. ama kürü surekli olmamali. sen internete bi yaz canim tekrari bidahaki adetinden once onbes gun diye biliyordum.insallah ikinciye gerek duymazsin.
Soğan suyu ile hazırlanmış olan kür, sağlık sorunlarına fayda sağlaması açısından en az altı ayda bir defa 15 gün süreyle uygulanmalıdır. Bu süreyi aşmamaya dikkat edilmelidir. Anlamadım kuzum :)Bi bakayım canım ınş gerek kalmaz