• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilen var mi?

Azeri kizi

Türkiye'mmm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
5.700
12
683
46
Almanya
Gecen hafta burada bir arkadasin önerisi üzerine film izleyeyim dedim.Bir siteye tikladim ama bir sistem varmis ismi GAMEZTAR.Güya Bunu indirirsem izleyebilirm yaziyordu.Indirir indirmez cok siddetli virüs girdi.Deli olucam kizlar.Cok terbiyesiz reklam atiyor sürekli ve hatta benim sehrimde olan kizlari gösteriyor sadece.Senin sehrinde bu kizlar,tikla diyor.Kafayi yiycem.Virüs sistemim vardi silemedi.Gittik yenisini aldik,yine silemedi.
Ne yapamamiz lazim sizce?Format mi atilmasi gerekiyor?

Bencede format atılmalı. Başka türlü kurtuluş yok o allahın cezalarından :mymeka:
gecen seneydi galiba bizim evdeki pcedede öyle olmuştu.
format attırdık düzeldi...

Bencede format atılmalı. Başka türlü kurtuluş yok o allahın cezalarından :mymeka:
gecen seneydi galiba bizim evdeki pcedede öyle olmuştu.
format attırdık düzeldi...

Evet canim yaaa.Galiba öyle olacak.Kac kereler siliyorum,yok olmuyor.
Peki format attirinca dosyalarindaki hersey de siliniyor mu?Mesela fotolarin,kendi actigin dosyalarin falan?

hangi antivirüsü kullanıyorsan onunla tarat daha sonra combofix programını indir ve güvenli modda onunla tarat. büyük ihtimal düzelecektir.

cnm cok zaman gecmis ustundn ama sorun hala devam ediyorsa sistem geri yukleme yap sonra guzelce tarat bilgisayari hicbir sorun kalmaz emin ol

gecmis olsun
hemen format atmayin
bi antivirus programiniz vardir sanirim taratin ;silin
olmaz ise sistem geri yukleme yapin

teknik destekte mevcut nasil yapilacagi ; )

Geçmiş olsun...
:1hug:
Öncelikle istediğin tüm dosyaları kopyala kes ve D diskine at...
Böylece formatta silinmezler...
yerimseniben

cnm cok zaman gecmis ustundn ama sorun hala devam ediyorsa sistem geri yukleme yap sonra guzelce tarat bilgisayari hicbir sorun kalmaz emin ol

gecmis olsun
hemen format atmayin
bi antivirus programiniz vardir sanirim taratin ;silin
olmaz ise sistem geri yukleme yapin

teknik destekte mevcut nasil yapilacagi ; )

Birde dediginiz gibi sistem geri yükleme yapayim.Eskiden yapmistim ama unuttum tamamiyle.Teknik destekten bakayim o zaman.Cünkü sorun hala devam ediyor maalesef.Biktim artik.

TEsekkürler.

tatlim başlat_donatılar _sistem araclari_sistem geri yukleme

bu sekilde geri yukleme islemini rahatca bulabilirsin opuyorumnanaktan

Back