• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilen birisi varmııı? Hamile olabilir miyim?

Bir ayda 6 kez Ella hapı kullandım ve şuan 5 gündür gecikiyorum bu hap gecikme yapar mı bu durum normal mi hamilelikten şüpheleniyorum düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız?
Aman Allahım ne yaptınız siz kendinize hiç araştırmadiniz mi senede minimum üç kez kullanılması gerekir

Tam konu sahibine sinirlecekken yorumları okudum acımasızca haldır huldur elestirenlere daha çok sinirlendim. Ya siz nasıl bu hakkı kendinizde bulabiliyorsunuz? Hatalar silsilesi almış başını gitmiş evet.. ama bu dalga geçme, saygısızca konuşma hakkını kimseye vermiyor. Çok mu uzuldunuz, sinirlendiniz, eleştirmek istediniz bunun da bir üslubu olur. Ama bu denli acımasızca saldırı kabul edilebilir değil...

Konu sahibi, size gelecek olursam. Bir kaç dakikalık zevk için değer mi bu kadar eziyete. İlişki yaşadığınız kişinin sizin bu stresinizden haberi var mı? O rahat, keyfi yerinde. Olan size olmuş..
.

Tam konu sahibine sinirlecekken yorumları okudum acımasızca haldır huldur elestirenlere daha çok sinirlendim. Ya siz nasıl bu hakkı kendinizde bulabiliyorsunuz? Hatalar silsilesi almış başını gitmiş evet.. ama bu dalga geçme, saygısızca konuşma hakkını kimseye vermiyor. Çok mu uzuldunuz, sinirlendiniz, eleştirmek istediniz bunun da bir üslubu olur. Ama bu denli acımasızca saldırı kabul edilebilir değil...

Konu sahibi, size gelecek olursam. Bir kaç dakikalık zevk için değer mi bu kadar eziyete. İlişki yaşadığınız kişinin sizin bu stresinizden haberi var mı? O rahat, keyfi yerinde. Olan size olmuş..
.
Aslında yorumlarda çok haklılar kaç gündür bunun stresindeyim ve psikolojim bozulmuş durumda yorumları okudukça iyice bunalıma girdim ama olan oldu ben sadece belki bilmeden benim gibi fazla sayıda bu ilacı kullanıp benim durumumda olan insanlar düşüncelerini belirtir diye düşündüm hakaret şeklinde olması gerçekten üzücü bu yüzden cevap vermek istemedim saygılı ve anlayışlı yorumunuz için teşekkür ederim

Back
X