• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilen biri yardım etsin lütfen :(

aysegul_trz

baLböceGi
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
126
0
96
Ankara
Bu sene öss sınavına girdim sayısal ögrencisiyim 308 puan aldım ama meslek lisesi mezunu olduğum için kendi bölümüme girmek zorundayım ve puanım yetmio alan dışı tercih yapıcam mecburen 2 seçenek arasında kaldım yapı öğretmenliği yapı tasarım öğretmenliği 2 si arasındaki fark nedir bilen biri benide bilgilendirsin lütfen :1no2:

Bu sene öss sınavına girdim sayısal ögrencisiyim 308 puan aldım ama meslek lisesi mezunu olduğum için kendi bölümüme girmek zorundayım ve puanım yetmio alan dışı tercih yapıcam mecburen 2 seçenek arasında kaldım yapı öğretmenliği yapı tasarım öğretmenliği 2 si arasındaki fark nedir bilen biri benide bilgilendirsin lütfen :1no2:

Canım, inşallah hakkında hayırlısı olur.
Bu bölümleri olan Üni.lerin web sitelerine gir bölüm açıklamaları vardır. Oradan farkı anlayabilirsin sanırım.
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun. Dualarımız sizinle.

canım benim çok teşekkür ederim inceledim bütün siteleri ama yinede o bölümde okuyan biri varsa daha net bişiler oluşur kafamda diye düşündüm çok teşekkr ederim gzl duaların için opuyorumnanaktan

Back