bilen biri yardim eder mii

fatihimm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
59
19
13
Kocaeli
konulari yerine aciyorum sac bolumune actim bunu da ama kimseden yardim alamadim

belki bilen biri cikar diye buraya aciyim bi de dedim

kizlar sacimi iki ay once koleston 4 numara kahve rengine boyadim

tabi nerdeyse siyah gibi tuttu biraz akti bu iki aylik surecte simdi koyu kestane gibi

ve elimde su an koleston 7/1 kullu kumral boya var

sacimin ustune bu boyayi vursam nasil bi renk olur koyu olur baya tahminimce ama ya sacim kizillasirsa

en nefret ettigim sey sactaki kizilimsi turuncumsu yansimalar

nasil bi sey olur sizce yardim eder misinizz cok absurt bi renk mi olur kii

Bana kalırsa tutmaz, yani dipler tutar, boyalı yerler hafif açılmakla birlikte biye koyu kalır, dipler açık uçlar koyu olur. Küllü renkler turunculaşma yapmıyor diye biliyorum. O anlamda sanırım sıkıntın olmaz

küllü boyalar yeşillik yapıyodu galiba ama tam bilmiyorum. açmadan tutmaz zannedersem

birazcık acar ama cok acmaz kızıllık yapmaz küllü kumral dediğiniz renk.deneyebilirsiniz bence ama önce sac uclarını boyamanız lazım cünkü diplerde boyanın aktıgı yerler kumral olur uclar koyu olur.önce ucları boyayıp biraz bekletin sonra dipleri boyayıp takip edin

Acmadan tutmaz denenmistir. Bu arada site suan baska konuya kitlendi, nefesler tutuldu. Bu konu pek cazip degill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…