Bilen biri yardım edebilir mi çok acil

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
530
359
103
Herkese günaydın.Bugün adet düzensizliğim için doktora gideceğim ve olur da ultrasona sokar diye bir şey yemedim su içiyorum sıkışmak için.Sizce yiyip mi gitsem tahlil falan da yapılır mı bilen biri fikir verebilir mi ?

aç karnına daha iyi oluyor. ben girdim idrara sıkışık oluyorsunuz.. yemeyin bence

Evde tuvaletinizi tutmaya başlarsanız hastaneye gidene kadar, bekleme süresi falan nasıl dayanacaksınız.
Bekarlara makattan ultrason yapıyorlar hem daha iyi sonuç veriyor.
Korkulacak bir şey yok, acı v.s. olmuyor. Jel sürüp prezervatif takarak yapıyorlar.

Bunu ilk defa duydum daha önce gittiğimde hep kasıktan olmuştu.

Şu saate kadar aç kalmışsınız o zaman azıcık daha sabredin ama suyu biraz geç içebilirdin daha iyi olurdu hastaneye kadar dayanabilecek misin tuvalet konusunda.

Usg için açlık gerekmiyor.
Tam biyokimya testi istenmediği sürecede hormon testleri içinde açlık gerekmiyor.

Bunca senedir kadın doğuma giderim bekarken de evlendikten sonra da,makattan ultrasonu ilk defa duydum şok oldum .nasıl gorecek ki makattan rahimi yumurtaligi? cok enteresan geldi bana.bekarsa kasıktan,evliyken vajinadan bakılıyor .

Makattan falan bakmazlar insanları strese sokmuş boş yere. yuh yani . Bunu söyleyen ressmen makatından atmış
Eğer bakireyim derse alttan bakmazlar asla.

Bekarlığımda 2 defa gittim, ikisinde de makattan bakıldı.
Zira yeterince sıkışmamıştım. Ya iyice sıkışıncaya kadar bekleyecektim tabi bu arada sıramda geçecekti.
Yada makattan ultrason yapılacaktı, öyle de oldu. 15 sene öncesinden bahsediyorum.
Artık yapılmıyor mu acaba?

çok küçüklüğümde duymuştum makattan bakıldığını
ama çok çok acil bişey olursa
bekarlara kasıktan evlilere vajinadan bakılıyor

Ben de hiç duymadım.

Sen kadın doğuma gittiğine emin misin acaba??? bagirsaklarina falan mi baktılar ki? sen yalnış hatirliyorsun bence.çünkü makattan rahim yumurtalık mümkün değil yani.imkansız .15 senedir kadın doguma gitmediniz mi hic

Şimdi internetten baktım makattan kontrol diye çıkıyor CitlembiK dediği gibi şimdi onları okuyordum bende ama tam anlamadım tabi orası ayrı.

Güldürdünüz beni. 15 yıl önce yaşanmıştı dedim diye bunu mu çıkardınız.
33 yaşında 2 hamilelik geçirmiş bir çocuk annesi bir kadınım.
Düzenli gittiğim bir doktorum var.
Bu bahsettiğim mevzu 17-18 yaşındayken yaşamıştım ve çok net hatırlıyorum.
Adet düzensizliğim vardı, çok sık lekelenme şeklinde adet oluyordum. annemde bekarlığında bu gibi sorunlar yaşamış ve uzun süre bebek tedavisi görmüş.
O sebeple ki hiç ihmal etmedi ve hemen İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Jinekoloji bölümüne gittim.
Zira annemde aynı hastaneye giderdi. İlk muayenem yapıldı şikayetimi dinledi ve bol su iç gel dedi. Hatta o zaman başka bir hasta daha vardı O benden 7-8 yaş kadar büyüktü. Benden sonra o girdi ona da aynısını söylemiş birlikte şişe şişe su içtik merdiven inip çıktık hareketle daha kolay sıkışırız belki diye.
Ama benim midem aşırı bulandığı için içtiğim tüm suyu çıkardım. Doktora tekrar girdim ya tekrar su içip geleceksin dedi yada makattan ultrason çekeceğiz dedi.
bende makattan kabul ettim.
Yasmin doğum kontrol hapı verdi 6 ay kadar kullandım.
Daha sonra yine kontrol için arkadaşımla gittim ve yine aynı uygulama yapıldı. Bu kez su içmek için hiç kasmadım kendimi.

Makattan falan bakmazlar insanları strese sokmuş boş yere. yuh yani . Bunu söyleyen ressmen makatından atmış
Eğer bakireyim derse alttan bakmazlar asla.
Biraz internetten araştırın ve biraz daha edepli konuşun lütfen.

Yalnış anlamayın ,sasırdığım ve merak ettiğim icin sordum.birsey daha öğrenmiş oldum.doğruymuş sanırım bir arkadaş araştırmış .iyi forumlar

Yaşadığınız problem neydi? Belki probleme özel bir muayenedir.

YouTube da bir sürü kadın doğum muayene videosu var. Gitmeden önce izlemiştim. Orada makattan kontrol ettikleri bişey vardı. Ama neydi hatırlamıyorum. Usg cihazını da sokmuyordu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…