• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilen biri cevaplayabilir mi.benzer benzeri ceker yasasi

rarip

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
165
3
0
Bolu
Merhaba; kisa bir suredir olumlu dusunce,enerji kuantum basari konularini okuyorum.benzer benzeri ceker diye bir kural var bu konularda dusundugumde bende hep benzer durum ve benzer insanlari yasamima cekiyorum.ozellikle bir arada olmak isteyebilecegim turden insanlarla bir sekilde hic bir araya gelemiyorum ve belli bir konuda sorun yasadigim birini yasamimdan uzaklastirsam bile ayni seyleri yasatan baska biri cikip geliyor yasamima.bu kisir donguyu asmak istiyorum enerji alanimi degistirmek istiyorum ama suan istedigim sartlari olusturabilmek icin ne uygun bir ortamim nede maddi gucum mevcut degil,ne yaparak asabilirim,bir yontem soylerseniz cok sevinirim.

Bende bu konularla ilgilenen biri olarak tavsiye edebileceğim yöntem ho'oponopo yöntemi.
adı biraz tuhaf gelebilir ancak çekim yasası olsun diğer buna benzer yöntemler evet çok güzel ama bu yöntemlerden başarı sağlayabilmen için bilinçaltının temiz olması gerekiyor. işte bu da imkansız gibi birşey, hangimizin bilinçaltı temiz ki.
Öncelikle bilinçaltını temizlemeni ve arınmanı tavsiye ediyorum. sonra zaten olumlu düşünerek istediğin şeyler kendiliğinden hayatına girecektir.
bu dediğim yöntem bilinçaltı temizleme yöntemi, araştırmanı ve uygulamanı tavsiye ederim. çok fazla faydasını gören var.

Bende bu konularla ilgilenen biri olarak tavsiye edebileceğim yöntem ho'oponopo yöntemi.
adı biraz tuhaf gelebilir ancak çekim yasası olsun diğer buna benzer yöntemler evet çok güzel ama bu yöntemlerden başarı sağlayabilmen için bilinçaltının temiz olması gerekiyor. işte bu da imkansız gibi birşey, hangimizin bilinçaltı temiz ki.
Öncelikle bilinçaltını temizlemeni ve arınmanı tavsiye ediyorum. sonra zaten olumlu düşünerek istediğin şeyler kendiliğinden hayatına girecektir.
bu dediğim yöntem bilinçaltı temizleme yöntemi, araştırmanı ve uygulamanı tavsiye ederim. çok fazla faydasını gören var.

Cok tesekkur ederim

Back
X