• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bilen biri cevap versin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GCA18

Evli mutlu
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
138
77
18
30
Merhabalar bu konu hakkinda intten arastirdim ama tam cevap alamadim arkadaslar. Ozur dileyerek soruyorum esim icime bosaldiktan sonra 3 dk filan bekleyip cikiyo ciktigi anda spermlerin cogu disari akiyor.diyceksiniz ki 1 damlasi bile yeter ama oyle degil yakinlarima sordum hemen oyle cikmaz ayaga kalkinca cikar filan diyolar 1 senedir hamile kalamiyorum boyle olanlar varmi nolur yardim edin tesekkurler

Merhabalar bu konu hakkinda intten arastirdim ama tam cevap alamadim arkadaslar. Ozur dileyerek soruyorum esim icime bosaldiktan sonra 3 dk filan bekleyip cikiyo ciktigi anda spermlerin cogu disari akiyor.diyceksiniz ki 1 damlasi bile yeter ama oyle degil yakinlarima sordum hemen oyle cikmaz ayaga kalkinca cikar filan diyolar 1 senedir hamile kalamiyorum boyle olanlar varmi nolur yardim edin tesekkurler
eşin 5dk beklesin. dışarı çıkanlarda yapacak bir şey yok :) çok takılma ona ;)

inşallah en kısa sürede hamile kalırsınız :KK200:

Nasibinde varsa olur arkadasim h.kalmamak icin hemen wc ye kosup 1saat oturdugunu soylemisti o ay hamile kalmis

Madem sizi psikolojik olarak rahatsız ediyor o zaman poponuzun altına yastık desteği yapın hemen akmasın. Ayrıca çoğu zaten dışarı çıkacaktır siz istemeseniz de. Biraz daha içerde kalabilir eşiniz. Ama tutacak olduktan sonra her türlü tutar buna da emin olun.

bende de ayni sey oluyo kafama takmiyo degilim ama bnde baya arastirdim faydali olan gidiyomus zaten canim kalitesizler cikiyomus disari.doktor bana yumurtaladgn tarafa yani mesela ben sagda yumurtladm bu ay 20 dk saga don yat dedi.bitince oyle yaptim dusun o zamn bile cgu disari cikiyo

bu arada canim kadin dogumcuya bi muayene ol 1 senedir hamis kalamiyosan bi degerlerine baktir.bende de disari cikiyo ya kuzenimin bi yildan fazla oldu bebegi olmamisti doktora gitti meger vajinasinin icinde bi tabaka varmis dusun kizlik zari degilde onun gbi bise hic icine sperm girmemis o giriyo sanmis.kucuk bi operasyonla aldirdi ama kac kere doktora gtmisti anlamadilar.ben de ondan korkmuyo degilim ama bu cok nadir olan bise

spermler doğaları gereği ileri yüzme reflexine sahipler.o akan hücresiz sperm suyu oluyor boşalma olduktan sonra birkaç dk beklemesi kafidir...merak etmeyin...hamile kalamamanızın bu durumla ilgili değilde daha farklı bir sebebi var muhtemelen ...kadın doğumcuya görünün

Kaliteli Spermler saniyeler içinde rahme ulaşır. Cıkan akan illaki olacak takma. Ama birsenedir olmuyosa bi dra gidin

ben yastıktan ziyade plates topu koyuyorum belimin altına daha yüksek oluyo:) topun tek işe yaradığı yer orası zaten :)
ama iki senedir faydasını görmedim :(

Arkadaslar gittim kadin doguma herseyim normal alttan bakti iltihap var dedi fitil verdi fitili kullandiktan sonra sanki az akiyo gibiydi daha sonra tekrar iltihabim basladi hissediyorum tekrardan doktora gidicem ama bu aralar tasinma isleri var gidemiyorum sagolun canlar

Tekrar eden bi iltihap varsa eşiniz de gitsin bence bi doktora. belki de ondan geçiyodur size.

Back