• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilen biri bi bana yardım edebilirmi?

Duygu_kaan

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
486
1.007
18
41
Hanımlar merhabalar size bir sorum olucak o tarafları bilen yada orda oturan birisi bana tam olarak alabilirmi?? Dün Erkek arkadaşımlaydık eşya falan bakarken bi yerde oturduk yemek yiyorduk arkadasi aradi ve bi projeden bahsetti sakın kaçırma burayı dedi "ev bakıyoruz ve ödeme şekli bize uygun olsun istiyoruz" ikimiz calisip bisiler yapicaz cunku .. Anlatılan proje 3. Havalimanina yakınmış eyüp diye geciyormus
Yeni havaalanına 3 km
Odayeri Kavşağı’na 1 km
Yeni yat limanına 750m
Marmara Otoyolu’na 1.5 km eyūp akpınarlar köyündeymiş neyse ben aradim ofisi ve yetkiliyle gorusurken tarif istedim adam bana karadeniz kiyisi arnavutkoy falan dedi iyice beynim yandi. . Erkek arkadasima dedimki bak burasi uzak nerdeyse istanbul dışı gibi bişi evet tamam uygun odemeleri ama bi dusun dedim ikimizde avrupa yakasinda calisiyoruz sen anadolu yakasinda ben avrupa yakasinda oturuyoruz ailelerimiz nasil gidip gelicek bize ikimizinde ailesi yaşlı ve ani bisi oldugunda nasil gidebilcez dedim , bu astı surati ne yani ev almayalımmı en uygun burasi dedi yaaa uzak burasi istanbul dışı nerdeyse dedim.. Kizlar bilen ve fikri olan biri bana burayi tarif edebilirmi Allah aşkına

Ya ne olur merve hanim Cokmu uzak beni bilgilendirirmisiniz? Bakirkoy tarafinda oturuyorum ben avrupa yakasinda..

Canım arnavutköy çok uzak nerdeyse trakya tarafına yakın. Eyüp olsa yine ortada bi yer.

Eyüp diyorlar ama eyüple alakası yok. Bağlı olduğu yer çok alakasız arada başka yerler var ama eyübe bağlı diyorlar. Habipler orası. Arsa için makul ama ev için bilemiyorum. Şehre uzak gibi orası. Kayınpederin arsası varmış orda. Kendini 4'e 5'e katlamış ama ben gidip görmedim hiç. Ev nasıl olacak oralarda bilemedim.

Hava kent diye bir proje tutturdu ev alalim uygun orasi diyo. . 3. Havalimanin yapildigi yermis .. kavgada tutustuk bu aksam orasi uzak istanbul disi resmen dedim.. senin ailen yasli benim ailem yasli insanlar torun sevmeye bize nasil gelicek onu gectim sizinkiler yada bizimkilere bisi olsa nasil aniden cikip gelebilcez dedim.. iş yerlerimize bile uzak dedim orasi degerlencek metro gelcek bak dedi alanlar aliyor dedi.. Alanlara hayirli olsun demekki istanbuldan kacmak sehir hayati istemeyenlere gore dedim .. Ben istemiyorum dedim bozuldu beyimiz.. eyūp diyo bana yaaaaa dedim ac haritayi bi bak allah askina bak dedimm

Back
X