- Konu Sahibi lovewinning
merhaba arkadaşlar.Çok büyük bi dert değil ama bir türlü çözüm bulamadım.ben açık öğretim ön lisans adalet okuyordum.2 yıl öncesine kadar.ilk kayıt olduğum yıl ilk dönem sınavlarına flan girdim. 2.dönem için kayıt yenileme yaptırmadım.daha da devam edemedim.(o arada muhasebe kursuna gidip işe başladım.) muhasebe işine başlayınca kendimi geliştirmek adına işletme okumak istedim geçen sene.
araştırdım önlisans adalet okuyup mezun olunca 4 yıllık işletmeye 3 sınıftan devam edebiliyormuşum.
ama kayıtla ilgili şuan hiçbir bilgim yok.bilen arkadaşlara soruyorum;
yeniden adalet bölümüme devam etmek istiyorum.tekrar kayıt olduğumda nelerle karşılaşırım.
mesela kaydım silinmiş midir?
ilk kayıt yaptırdığım yıldan itibaren geçen sürede hiç kayıt yenileme flan yaptırmadım,adıma borç flan çıkar mı?
size sormamın sebebi büroyu aradım,mail attım gerekli dönüş yapılmadı.Bizzat giderek görüşmen gerekli flan denildi.hafta içi çalışıyorum ve kayıt bürosu bana çok uzak.
ne yapmalıyım lütfen yardım...
araştırdım önlisans adalet okuyup mezun olunca 4 yıllık işletmeye 3 sınıftan devam edebiliyormuşum.
ama kayıtla ilgili şuan hiçbir bilgim yok.bilen arkadaşlara soruyorum;
yeniden adalet bölümüme devam etmek istiyorum.tekrar kayıt olduğumda nelerle karşılaşırım.
mesela kaydım silinmiş midir?
ilk kayıt yaptırdığım yıldan itibaren geçen sürede hiç kayıt yenileme flan yaptırmadım,adıma borç flan çıkar mı?
size sormamın sebebi büroyu aradım,mail attım gerekli dönüş yapılmadı.Bizzat giderek görüşmen gerekli flan denildi.hafta içi çalışıyorum ve kayıt bürosu bana çok uzak.
ne yapmalıyım lütfen yardım...