- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.686
- 683
- Konu Sahibi deryaderya
-
Cnm evet düşük diğer kan sonuçların nasıl fsh,E2,Evli değilim arkadaşlar.42 yaşım.Kontrol için doktora gittim Amh değerim 0.07 çıkmış az önce ogrendim internetden araştırdım yumurta yok gibi algıladım.Sizlerden anlayan varsa yazabilirsiniz sonuç nasıl.Çok üzüldüm şimdi beynim durdu.
Evli değilim arkadaşlar.42 yaşım.Kontrol için doktora gittim Amh değerim 0.07 çıkmış az önce ogrendim internetden araştırdım yumurta yok gibi algıladım.Sizlerden anlayan varsa yazabilirsiniz sonuç nasıl.Çok üzüldüm şimdi beynim durdu.
Benim 0.08 çıktı evet maalesef düşük ben 46 yaşındayım menopoz başlangıcıCnm evet düşük diğer kan sonuçların nasıl fsh,E2,
Benim 0.08 çıktı evet maalesef düşük ben 46 yaşındayım menopoz başlangıcı
Doktor sağlıklı yumurta varsa yumurta toplatma işlemi yapmamı önerdi.Erken menappz olabilir bekleme dedi.Tabi sağlıklı yumurta varsa ...... sizlere ne dedi.??Benimde iki ay önce 0.13 idi geçen ay 0.23 olmuş bu arada bende 46 yaşındayım evliyim ama çocuğum yok.
Ben daha 34yasindayim amh 0.04Bu ay yaptırdığım kan sonuçlarında fsh:5 çıktı E2:146 çıktı üç dört aydır bu şekilde fsh daha önceleri 10 -13 arası idi 3-4 aydır düşük fsh doktor yükseklikler olabilir ama şuan menopoza girmediğimi söyledi
Bebeğiniz oldu mu tedavioldunuz mu bende 43 yaşındayım amh değeri 0.1.tedavi olduysanız bana da yardım edin lütfen.Evli değilim arkadaşlar.42 yaşım.Kontrol için doktora gittim Amh değerim 0.07 çıkmış az önce ogrendim internetden araştırdım yumurta yok gibi algıladım.Sizlerden anlayan varsa yazabilirsiniz sonuç nasıl.Çok üzüldüm şimdi beynim durdu.
Dr gittiniz miBenimde fsh degerim 42’25. Amh 0.188 Lh 18 falan. Bendemi menepoza girdim arkadaslar 39 yasindayim adetlerde dengesizlikler basladi uyku problemleri basladi
Kimse yokmu arkadaslar
menepoz öncesi deniliyorDr gittiniz mi
menepoz öncesi deniliyor
sizin degerleriniz nasil fsh lh ostrojenBende adet olmuyorum 2,5 aydır.. Girdim heralde menopoza
Yakında bakılmadı.. En son 3 sene önce fsh 16.lardaydı.. Amh 0,15 di 2015 de..sizin degerleriniz nasil fsh lh ostrojen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?