bilen anneler cevaplasın lütfen :)

pinarlyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
810
83
34
Kızlar ben 11+3 günlük hamileyim.sorum su.iki gündür sanki hiç hamile degilmişim gibi hissediyorum.karnımda bi boşluk var sanki.hamile olmadan önceki rahatlık gibi bir his.cuma kontrolum var.ama erkenmi gitsem diyorum bi anprmallik mi var acaba.ama cpk sükür kanama falan hiçbirsey yok.ama bu gecen sürede ilk haftanın dısında bulantımda olmadı cok rahattım.sık idrara cıkma gögüs hassasiyeti diş agrısı ve gaz sorunumuz vardı tabi.kontrolü erkene almalımıyım sizce.ikili testim yapılacak diye tereddütte kaldım.

Bazen olabiliyor canim oyle hissetme.su an bende de 3aylik ama yokmus gibi geliyor bazen:)kanaman olmamis,ekstradan bi sorun da yasamamissan bisey yoktur diye umuyorum:)ama icin rahat etmezse bi git doktora bence:)

AYNEN CNIM BEN 4. AYA GİRDİM HALA HİÇ Bİ HİSSİYAT YOK İSTEM DIŞI OLUYO BU HATTA SENİN GİBİ DÜŞÜNÜP Bİ DEVLETE Bİ ÖZELE GİDİP DURUYODUM İÇİM RAHAT ETSİN DİE DOKTORUMA ANLATTIM Bİ HAREKETLENSE O ZAMAN HİSSEDİNCE RAHATLİCAM DİE HİÇ ÖLE DÜŞÜNME O ZAMANDA NİE DURDU NİE HAREKET ETMİO DİE TAKARSIN BU KADAR DÜŞÜNME DEDİ SONUÇTA ÇOCUK İÇERDE BÜYÜMEYE ÇALIŞIO UYUYO BOL BOL DEDİ KANAMAN AĞRIN KÖTÜ Bİ ŞİKAYETİN OLMADIĞI SÜRECE HİÇ GİTME KENDİNİDE ÜZME :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…