• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilemedim sizce olabilir mi? Sarı beyaz akıntı, kasık ağrısı, göğüslerde sızlama

gulenay58

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
359
60
48
Selam bayanlar adetime 5 gün var sarı beyaz arası bi akıntım oluyo bu sabahta sarı beyaz akıntı içinde açık pembelikte vardı. Göğüslerim sızlıyo bazen kasık ağrısı sol bacağımda hareket edince bi ağrı oluyo. Acaba hamilelik mi yoksa adet öncesi sendromu mu dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı. Teşekkürler💐💐🙏🏻

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam bayanlar.adetime 5 gün var sarı beyaz arası bi akıntım oluyo bu sabahta sarı beyaz akıntı içinde açık pembelikte vardo.göğüslerim sızlıyo bazen kasık ağrısı sol bacağmda hareket edince bi ağrı oluyo.acaba hamilelik mi yoksa adet öncesi sendrommu dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı.teşekkürler💐💐🙏🏻
Merhaba aynı durumlar bende de var yumurtlamadan sonra beyaz akıntı devam ediyor aşırı yoğun değil ama hergun camasirimi kirletiyor benimde 8gun var inşallah guzel habelerler alırız

Merhaba aynı durumlar bende de var yumurtlamadan sonra beyaz akıntı devam ediyor aşırı yoğun değil ama hergun camasirimi kirletiyor benimde 8gun var inşallah guzel habelerler alırız
İnşallah canım yaaa🙏🏻💕ama erken gebelik testinde negatif çıktı?

İnşallah canım yaaa🙏🏻💕ama erken gebelik testinde negatif çıktı?
Erken gebelik testi hatalı negatif verebilir. Bu idrara proteinlerin ne derece geçtiğiyle alakalı.

Oğlumu adetten bir gün önce beta 320 küsürlerdeyken göstermeyen erken gebelik testi, kızımı adete iki gün kala 20 olan beta değeriyle gösterdi.

Erken gebelik testi hatalı negatif verebilir. Bu idrara proteinlerin ne derece geçtiğiyle alakalı.

Oğlumu adetten bir gün önce beta 320 küsürlerdeyken göstermeyen erken gebelik testi, kızımı adete iki gün kala 20 olan beta değeriyle gösterdi.
Hmm ne kadar tuhaf cidden🤔

Ya yenisiniz cidden bizde iki aydır deniyoruz ama insan niyetlenimce hemen olsun istiyor ☺️
Allah hayırlısını nasip etsin bizim yaşlar biraz büyük ondan birazda☺️akıntım pembeye çalıyo gittikçe adet günü gelseydi bi☺️

Selam bayanlar adetime 5 gün var sarı beyaz arası bi akıntım oluyo bu sabahta sarı beyaz akıntı içinde açık pembelikte vardı. Göğüslerim sızlıyo bazen kasık ağrısı sol bacağımda hareket edince bi ağrı oluyo. Acaba hamilelik mi yoksa adet öncesi sendromu mu dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı. Teşekkürler💐💐🙏🏻
Canim test yaptin ssonuc ne suanda aynilari bndede var beta4 gun var daha

Hamilesiniz veya değilsiniz dememiz saçma olur… Adetiniz 2 gün geciksin test yapın bence.. Benim ilk hamilelik belirtim göğüs ağrısıydı ben oradan anlamıştım.çünkü benim normalde regli öncesi vs hiçbir zaman göğsüm ağrımaz ,şişmez…

Son ilişkiden 10 gün sonra kan verdim negatif çıktı adetime var daha göğüs ağrısı akıntım var yükselme ihtimali varmı bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda dileyen herkes güzel haberi alır

Back
X