• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilemedim dert mi degil mi ?

Prenses Koala

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
203
243
18
Merhaba konuyu hangi foruma açacağımi bilemedim sonra buraya yazmak istedim. Göğüsle alakalı soru sormak istiyorum. Bekarım fakat tek gogus ucum çatlak hatta derin yarık da denilebilir. Zamanında doktora gittim usg cekindi birsey cikmadi. Ama nemlendirici kremler yağlar denesem de fayda etmedi hala ayni yıllardır. Sadece tek gogusum oyle. Lansinoh diyorlar bilmiyorum kullannalar var mi ise yarar mi denemedim onu. Bu çatlakta emzirirken cok acı çekersin belki o gogusunu kullanamazsin diyenlerde var. Hani boyle sorunu olup ta açıkçası hem eş yonunden (iliski) hem bebekte sorun yaşar miyim. Yada boyle olup ta çaresini bulan var mi fikir almak istedim :) görüntü olarakta hic hoslanmiyorum bariz belli yarıkligi üzülüyorum da :(

Merhaba konuyu hangi foruma açacağımi bilemedim sonra buraya yazmak istedim. Göğüsle alakalı soru sormak istiyorum. Bekarım fakat tek gogus ucum çatlak hatta derin yarık da denilebilir. Zamanında doktora gittim usg cekindi birsey cikmadi. Ama nemlendirici kremler yağlar denesem de fayda etmedi hala ayni yıllardır. Sadece tek gogusum oyle. Lansinoh diyorlar bilmiyorum kullannalar var mi ise yarar mi denemedim onu. Bu çatlakta emzirirken cok acı çekersin belki o gogusunu kullanamazsin diyenlerde var. Hani boyle sorunu olup ta açıkçası hem eş yonunden (iliski) hem bebekte sorun yaşar miyim. Yada boyle olup ta çaresini bulan var mi fikir almak istedim :) görüntü olarakta hic hoslanmiyorum bariz belli yarıkligi üzülüyorum da :KK43:
Evet derin bi çatlaksa emzirme döneminde sıkıntı yaşarsınız neden olduğu önemli geçmeyen yıllardır süren bi çatlak mı hepimizde dönem dönem olup geçiyor çünkü

Abarttığını düşünüyorum, bence eş de sıkıntı yaşamazsın. Cocuk emzirmede de eskidenmiş o yara. Alırsın gümüş ucu, hiç yara almazsın

Evet derin bi çatlaksa emzirme döneminde sıkıntı yaşarsınız neden olduğu önemli geçmeyen yıllardır süren bi çatlak mı hepimizde dönem dönem olup geçiyor çünkü
25 yasindayim ergenlikten bu yana hep var. Yani 8-10 yıldır. Çatlak Açık yara gibi aynı. Agri yapmaz ama hassasiyeti de var duş alırken falan su değse irkilirim :/

Merhaba konuyu hangi foruma açacağımi bilemedim sonra buraya yazmak istedim. Göğüsle alakalı soru sormak istiyorum. Bekarım fakat tek gogus ucum çatlak hatta derin yarık da denilebilir. Zamanında doktora gittim usg cekindi birsey cikmadi. Ama nemlendirici kremler yağlar denesem de fayda etmedi hala ayni yıllardır. Sadece tek gogusum oyle. Lansinoh diyorlar bilmiyorum kullannalar var mi ise yarar mi denemedim onu. Bu çatlakta emzirirken cok acı çekersin belki o gogusunu kullanamazsin diyenlerde var. Hani boyle sorunu olup ta açıkçası hem eş yonunden (iliski) hem bebekte sorun yaşar miyim. Yada boyle olup ta çaresini bulan var mi fikir almak istedim :) görüntü olarakta hic hoslanmiyorum bariz belli yarıkligi üzülüyorum da :KK43:
Lansi evet emzirenler bilir mastit çatlama kuruma vesair için inanılmaz rahatlatan ve de geçiren bir krem benim deneyimim bu yönde olmuştu. Tavsiye ederim..

Lansinoh gümüş kapak gibi şeyler belki emzirirken işinizi kolaylaştırır.
İnstada atölye feride var. Onun doğal ve etkili kremleri var. Kendisi eski bir hemşire. Belki onun ürünlerinde şifa bulursunuz.

Erkekler bizim kadar ayrıntı peşinde değiller, önceden dert ettiğim hiçbir şeyin bir anlamı yokmuş, fark etmiyorlar bile.

İlk defa duydum ama araştırdığım kadarıyla bunun estetik olarak ameliyatla bir çözümü var.

Erkekler bizim kadar ayrıntı peşinde değiller, önceden dert ettiğim hiçbir şeyin bir anlamı yokmuş, fark etmiyorlar bile.

İlk defa duydum ama araştırdığım kadarıyla bunun estetik olarak ameliyatla bir çözümü var.
Bekâr olunca sanirim daha fazla gözde büyütüluyor. Bir sorun olur mu, farkeder mi, rahatsiz olur mu ya da ben rahatsiz olur muyum vs. Erkeklerin düz mantık olduğunu unutuyoruz 🙈 İlgilendiğiniz icin teşekkür ederim ameliyatı hic duymamistim açıkçası arastircam ☺️

Back