Bileklerimdeki uyuşma neden..?

sekerparem_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
217
3
46
İstanbul
Arkadaslar bir derdim var ki napıcamı sasırmıs durumdayım...
Son 1 yıldır psıkolojik olarak cöktüm resmen ailemle ve erkek arkadasımla epey problemler yasadım kimisi gectı kımısı hala etkın durumda..
Bunları aşmaya calısırken halıyle bedenen de cok yıprandım 8 kilo verdım yemek yıyemez oldum bazen aksama kadar doğru dürüst yemek yemedığım oluyor çok iştahsızım..

Bu zaman içinde bir sağlık sorunuyla karsı karsıya kaldım...
Bileklerimde sürekli bi uyusukluk halsızlık hıssedıyorum bi bardak cayı tutarken bıle sankı düsürüverecekmısım gibi gelıyo öyle gücsüz bileklerim..
Uzun süre dıkkate almadım kımısı kansızlıktandır zayıfsın ya bı de dedıler..Neyse sonunda doktora gittim dahiliyeye kan testı yapıldı doktor sonucların normal kansızlığın yok kasların zayıf olabılır dedi.. Nörolojiye yönlendırdı beni EMG diye bır test varmıs kas ölçümü yapılıyomus sanırım ondan yapılcakmıs lakın randevum yaklasık 2.5 ay sonrasına verıldı.. Şimdi benim korkum ordan da bişey cıkmazsa ben bu sıkıntıyı cekmeye devam mı edicem neden oluyor dıye düsünmekten kafayı yemek üzereyım artık kendımı cok halsız gücsüz hissedıyorum bu yüzden de ne evde bişey yapmak ne de sokağa cıkmak gelıyo içimden..

Psikolojik de olabılır dıye düsünmüyor değilim bu testten de bısey cıkmazsa psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum aranızda böyle bı problem yasayan var mı yaa önceden yorulmak nedır bılmezdım ben sımdı kendımı 60 yasnda bı ınsan gibi yorgun bıtkın hissediyorum hep...((

benzer durumları yaşadım benimkisi mideme vurdu.psikiyatrda aldım soluğu 4 yıl önce .faydasıda geldi 9 kilo falan aldım.ama çok zor bi süreçti.huzursuz şeyler yaşadığım için yine mutsuzum ruh hali eskiye dönddü.napacağımı bende bilmiyorum ama korkulacak bi durum yok senin için bence.. hem olsa sölerdi doktorun....

Son düzenleme:
Yok dedı doktor ama ben hala kötüyüm değişen bişey yok yanı...EMG testi yapılcak bide ondan da bısey cıkmazsa psikiyatrıye gidicem artık bu durum düzelsin ıstıyorum..

canım bende benzeer şikayetlerle gittim doktora.Emg çekildi.Sinir sıkışması ve b12 eksikliği çıktı.Sinir sıkışması ameliyattan başka bişeyle geçmez dedi doktorum.Ama ben karar vermedim henüz.B12 eksikliği içinde iğne verdi.Muhtemelen sende de sinir sıkışması çıkar.Gçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…