bileğini ıssırma

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.181
105
688
39
merhaba kızlar 7.5 aylık bir oğlum var. çok gergin ve sinirli bir bebek. uykusu geldiğinde, acıktıgında, istediği olmadıgında, ayağımda sallarken vs hep sağ bileğini ıssırıyor. morarmış kolu ve sürekli ağzında.bir de emiyor. alltta 2 dişi var. neden böyle yapıyor? normal bir durum olmadığını düşünüyorum. ne yapabilirim? nasıl davranabilirim? zaten çok zor bi bebek. offfff ne uyumak bbiliyor ne yemek.sürekli ağlıyor.

Dişleri kaşındığı için bileğini emiyordur .. Benim oğlumda bi kaç emip morartmıştı elini . . Sıkıntı yapılacak bir durum değil . . Diş kaşıyıcı oyuncaklardan alın. .

Rezene uyku için iyi bir içeçek . . uyutmadan önce versen faydasını görürsün diye düşünüyorum

oyuncakların hiçbiri ile oynamıyor peluşlardan var evde onlarıda ıssırıyor bu sefer hırslanıyor aglıyor.
Dişleri kaşındığı için bileğini emiyordur .. Benim oğlumda bi kaç emip morartmıştı elini . . Sıkıntı yapılacak bir durum değil . . Diş kaşıyıcı oyuncaklardan alın. .

Rezene uyku için iyi bir içeçek . . uyutmadan önce versen faydasını görürsün diye düşünüyorum

Back