Bilefaritt kabusu! (Kirpik Dibi İltihabı,Göz Diplerinde Geçmeyen Kızarıklık)

BU HASTALIKTAN KURTULAN VARMI

• Ankete Katılan
    3

zindan

GelecekteBirGünGelecek:)
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
17
0
36
Ankara
arkadaşlar benim gözlerimde sürekli çapaklanmaa vee göz diplerinde kızarıklık oluyorr hiç geçmek bilmeyenn kızarıklık ve kaşıntı var gitmediğim doktr kalmadıı ama bi türlü kurtulamadım bebe şampuanları ve bir çok kortizonlu damla ve teramycine göz pomadları kullndım ama hala kızarık hala kızarık hiç bişkllde bişey süremyrm gözlerime farkedilck kadar kızarık oluyor bu durum beni mahvediyoo bazı doktortlar geçer bazıları geçmez diyo böyle bi sorundan muzdarp olupp bi şeklde kurtulan varmıı ne olur banada söylesinn ((

Yıllarca çektim, gitmediğim doktor, denemediğim ilaç kalmadı. İnsanların, "gözün kızarmış" "kirpiklerin dökülmüş" şeklindeki ifadelerinden nefret ettim. Sanki ben gözümün kızardığını ya da kirpiklerimin döküldüğünü bilmiyormuşum gibi...
Sonra bir şey keşfettim. Denize düşen yılana sarılır derler. Denedim ve... Hayatım boyunca beni uğraştıran şeyden kurtuldum. Sağ göz kapağımdaki kirpikler tamamen dökülmüştü, hepsi yeniden çıktı. Kâbus sona erdi. 5 yıldır rahatım, aynaya baktığımda nefret ettiğim görüntü yok artık.

peki bulduğun yöntem nedir nasıl kurtuldun bundan bende yapıyım kurtuluyum aynı sorunlar bendede var (

Yapılmaması gereken bir şey yaptım. Dedim ya, denize düşen yılana sarılır. Doktorum yaptığımın çılgınca bir şey olduğunu söyledi. Başkalarına tavsiye edebileceğim türden bir şey değil. Zarar görürsünüz, kendimi sorumlu hissederim. Siz en iyisi doktorunuzun tavsiyeleri doğrultusunda hareket edin. Geçmiş olsun.

doktorların söylediği herşeyi yaptım onlarda bi çaresinn olmadğını söylyrlar krpklerm sürekli döklyo çok syrekleşti naaptıysam geçmiyo en snnda krpklerimi tmmn kaybetmktn korkuyorum napıcam ben yaaa ooooffff ((((((((((((((((

kroniktir ama allaha şükür çaresini buldum.ev yapımı elma sirkesi.her akşam pamuğu ıslatıp kirpikleri temizleyin.15 gün sonra iyileşecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…