Yıllarca çektim, gitmediğim doktor, denemediğim ilaç kalmadı. İnsanların, "gözün kızarmış" "kirpiklerin dökülmüş" şeklindeki ifadelerinden nefret ettim. Sanki ben gözümün kızardığını ya da kirpiklerimin döküldüğünü bilmiyormuşum gibi...
Sonra bir şey keşfettim. Denize düşen yılana sarılır derler. Denedim ve... Hayatım boyunca beni uğraştıran şeyden kurtuldum. Sağ göz kapağımdaki kirpikler tamamen dökülmüştü, hepsi yeniden çıktı. Kâbus sona erdi. 5 yıldır rahatım, aynaya baktığımda nefret ettiğim görüntü yok artık.
Yapılmaması gereken bir şey yaptım. Dedim ya, denize düşen yılana sarılır. Doktorum yaptığımın çılgınca bir şey olduğunu söyledi. Başkalarına tavsiye edebileceğim türden bir şey değil. Zarar görürsünüz, kendimi sorumlu hissederim. Siz en iyisi doktorunuzun tavsiyeleri doğrultusunda hareket edin. Geçmiş olsun.
sakın market sirkelerini kullanmayın ev yapımı katkısızkroniktir ama allaha şükür çaresini buldum.ev yapımı elma sirkesi.her akşam pamuğu ıslatıp kirpikleri temizleyin.15 gün sonra iyileşecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?