Gelinbaşı ve Gelin Tacı Bilecikli,eskişehirli ve yakın şehirdeki arkadaşların dikkatine...

aaulku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
114
0
96
Ankara
arkadaşlar benim 3 temmuz da bilecikte düğünüm olacak ...çok bi bilgim yok birde türban olacak gelinliğin üzerine..onu bulmam hepten zor sanırm..bilen var mı bu bir? ikincisi şöyle de olabilir mesela eskişehirde(veya başka biryerde) çalışıp da bileciğe eve gelebilcek bir yer var mıdır? biraz zor bi soru ama?yardımcı olursanız sevinirm...

türbanlı saç yapabilecek gayet başarılı kuaförler var canım, tabi ama senin içine sinermi bilmem..
şimdi aklıma gelenler; istanbul saç tasarım, elit kuaför, show bayan kuaförü vs..

düğünüm bilecikte demişsin canım bende o yüzden bilecikten birkaç kuaför yazdım. bileciği biliyorum.
tabi bence en doğrusu ordaki tanıdıklarına fikirlerini sorman. onlar seni daha doğru yönlendirirler.

canım orda da tanıdığım yokkki.. daha doğrusu görümcem var ama o da orda oturmuyor..bu söylediğin kuaförler bayan mı peki veya sen hiç kendin yaptırdın mı? teşekkür ederim cevabın için...

ilk mesajımı yazarkende bu kuaförleri işletenlerin erkek olduklarını belirticektim ama belkide böyle bir ayrım yapmazsın diye belirtmedim. bayan kuaförlerde var. suna kuaför, kuaför gülten, sonra daha birsürü var ama şu anda isimleri tam hatırlayamadım. ooo bende bayağı bişeyler biliyormuşum ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…