Nedsn konusup ayrilmiyorsunuz ? Belki 1 ay bekletmicek.
Tazminat odersiniz.Merhaba hanımlar,
Son zamanlarda yaşadığım olayların birikmesiyle detaya girip bogmicam artık yaptığım işten sıkıldım ve bu ay ki maaşımı aldıktan sonra gitmemeyi düşünüyorum. Sorum şu peşpeşe bildirimsizilk yapınca işverenim işime son verebilir. Peki ben bu durumda tazminat ödemekle yükümlü olur muyum? Yoksa sadece işten atıldığına mi kalırım?
6 aydan fazladır çalışıyorum 4 hafta ihbar süresi gözümde buyuyo
6
Küçük bi yer değil ne yazık ki. Ve ihbarsuresi isticeklerdir benden önceki gözlemlerime dayandığımda
3 gun bildirimsiz gidersen tazminatsiz kovulursun da 6 ay tazminat var mi bilmiyorim tazminat kidem ihbar hesaplama progra.lari var nete yaz çıkar
6 ayın ihbar süresi 2 ay olmaz
Tazminat odersiniz.
Evet. Mahkemeye verirler. Ve kazanirlar. Ihbar tazminati odersiniz.Bildirimsizlikten iş fesetmezler mi? Tazminat için mahkemelik fln mi olurum?
Belirli süreli iş sözleşmesımı belirsiz süreli iş sozleşmesımı?Merhaba hanımlar,
Son zamanlarda yaşadığım olayların birikmesiyle detaya girip bogmicam artık yaptığım işten sıkıldım ve bu ay ki maaşımı aldıktan sonra gitmemeyi düşünüyorum. Sorum şu peşpeşe bildirimsizilk yapınca işverenim işime son verebilir. Peki ben bu durumda tazminat ödemekle yükümlü olur muyum? Yoksa sadece işten atıldığına mi kalırım?
6 aydan fazladır çalışıyorum 4 hafta ihbar süresi gözümde buyuyo
6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?