• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bildirimler

anabel lee

Keyfimi seveyim :)
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
3.657
7.939
158
Bir derdim var kısmında ne zaman yeni bir konu açılsa bildirim olarak geliyor. Siteye her girişimde en az 10 bildirim oluyor ve açıkçası hepsini okumak istemiyorum. Yeni konu açıldığında bildirim gelmemesi için ne yapmalıyım bilen var mı ?

Bir derdim var kısmında ne zaman yeni bir konu açılsa bildirim olarak geliyor. Siteye her girişimde en az 10 bildirim oluyor ve açıkçası hepsini okumak istemiyorum. Yeni konu açıldığında bildirim gelmemesi için ne yapmalıyım bilen var mı ?
Bir derdim var formuna izelemeye almışsınız ondan geliyor :KK66:

Sağ üst köşede formu izle Diye bir yazı var muhtelemen siz oraya tıklamışsınızdır ondan her yeni konuda size bildirim geliyor oraya tekrar tıklarsanız takipten çıkarsınız
image.webp

fser, post: 43416508, member: 341371"]Sağ üst köşede formu izle Diye bir yazı var muhtelemen siz oraya tıklamışsınızdır ondan her yeni konuda size bildirim geliyor oraya tekrar tıklarsanız takipten çıkarsınız Eki Görüntüle 1680187 [/QUOTE]
Halletim :KK5:

Back