Bildirim problemi

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.910
63.650
598
Merhaba,

Son iki gündür alıntılanan mesajlarıma dair bildirim almıyorum. Ayarlarımı kontrol ettim bir sorun yok gibi duruyor. Neden olmuş olabilir ya da ne yapabilirim?

Merhaba,

Son iki gündür alıntılanan mesajlarıma dair bildirim almıyorum. Ayarlarımı kontrol ettim bir sorun yok gibi duruyor. Neden olmuş olabilir ya da ne yapabilirim?

mesaj hafızanız dolmuş olabilir mi?
önceden gelen alıntı mesajlarınızı bi silin önce, bakalım yenisi gelecek mi?

evet aynı dert bende de var ne yazık ki
bende burda yazan arkadaşı dinleyip bütün mesajları sildim ama bakalım düzelecek mi?
bi de editörlere soracağım

Merhaba,

Denemek için mesajınızı alıntılıyorum, alıntım sonrası bildirim gelip gelmediğini burdan yazar mısınız?

evet aynı dert bende de var ne yazık ki
bende burda yazan arkadaşı dinleyip bütün mesajları sildim ama bakalım düzelecek mi?
bi de editörlere soracağım

Bana mesaj yollamışsınız sorunla ilgili, sizi de alıntıladım, bildirim gelirse de gelmezse de yazıp haber verir misiniz?

bildirim geldi :) teşekkürler.. mesajları silince mi oldu yoksa başka sorun mu?

Mesajları silmenizle ilgisi yok, bazen neden oluyor bilmiyorum ama bildirimler gelmiyor, tuhaf ama ben alıntılayınca birden düzeliyor, o yüzden bildirim sorunu yaşayan arkadaşlar bana mesaj atıp alıntı yapmamı istiyorlar, sihirli parmaklara çıktı adım

Denemek için mesajınızı alıntılıyorum, alıntım sonrası bildirim gelip gelmediğini burdan yazar mısınız?

Biraz yoğun bir gündü bugün bakamadım hiç, şimdi gördüm cevaplarınızı. Mesaj kutumu temizledim. Rica etsem tekrar alıntılayabilir misiniz?

Adminin üzerine laf söylenmez ama bende de bir ara aynı sorun vardı. mail kutuma bi baktım, kk dan bir sürü mesaj gelmiş. mesaj hafızamın dolduğunu yazıyordu, bende sildim hepsini. sonradan bildirimler gelmeye başladı

Alıntı bildirim sorunu yaşayanların kontrol etmesi gerekenler:

1- Mesaj bildirimi alamıyorum dediğiniz kişilerin engelli listenizde olup olmadığını kontrol edin, engelli listenizdeki üyelerden bildirim mesajı gelmez.

2- Mesajlaşma sisteminizi kontrol edin, "Sadece Moderatörler ve Arkadaşlardan özel mesaj almak istiyorum" seçeneğini işaretlediyseniz moderatör ve arkadaş listeniz dışındaki üyelerin yaptığı alıntıların bildirim mesajı gelmez.

Herkesten bildirim gelsin istiyorsanız sitenin sağ üst köşesindeki Hoşgeldiniz, ... karşılamasının sırasında Kullanıcı Kontrol Paneli yazısını göreceksiniz, ona tıklayın, açılan panelin sol tarafında alt alta sıralanmış fonksiyonlardan "Seçenekleri Düzenle" yazana tıklayın, açılan sayfadaki
Kimler Özel Mesaj Yollasın kısmını Tüm Üyeler olarak işaretleyiniz,
Alıntı Bildirimi Evet olarak işaretlendikten sonra sağ alt köşedeki Değişiklikleri Kaydet butonuna basınız.

Yasaklı listenizi de yine Kullanıcı Kontrol Panelinizdeki " Yasaklı Listeni Düzenle" bölümüne bastığınızda görebilirsiniz.

slm benim bildirim problemim apayrı
bildirim geliyor açıyorum sayfa tam açılmıyor
alıntılanan mesajınızı görmek için tıklayın kısmı reklamın altında kalıyor
en son yazdığım sayfaya dönüp ordan bakıyorum burdan mı cvp gelmiş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…