Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar 11,5 aylık bebeğim var ve sıklıkla hasta oluyor bıldırcın yumurtası ver diyorlar verbilirmiyim kullanan varmı aranızda ve nasıl çiğ mi pişmiş mi olmalı yardımcı olurmusunuz...
Hiç vermedim. Hele ki çiğ asla. Çiğ yumurta çok sakıncalı. Bebeklere kayısı kıvamında yumurta bile verilmez. Bağışıklığı kuvvetlensin istiyorsanız pekmez verebilirsiniz.
arkadaşlar 11,5 aylık bebeğim var ve sıklıkla hasta oluyor bıldırcın yumurtası ver diyorlar verbilirmiyim kullanan varmı aranızda ve nasıl çiğ mi pişmiş mi olmalı yardımcı olurmusunuz...
immuzinc bagışıklık güçlendirici şurup verebilirisn.ben kış boyu kullandım cok şükür hasta olmadık.bir kere burun akıntısı olmuştu sadece.
netten araştır istersen
bıldırcın yumurtası, tavuk yumurtasına göre 5 kat daha fazla fosfor, 8 kat demir, 9 kat protein içeren bir besin olduğundan 3 yaş dan kücük cocuklara önerilmiyor.fazla protein böbrekleri yorar.
eger kullanmak istiyorsan haftada 1 kez verebilirsin bence.
bide alerji yapma riskide var.
kesinlikle cig vermee.
bende bu hafta vermeye başladım kızıma.gün aşırı veriyorum.cok sıcaklar geldiginde haftada 1 yada 2 ye düşürcem.
ben ogluma 2 kere verdim içindeki protein miktarı çok fazla olduğu için alllerji yaptı. doktorda önermedi normal yumurta ve diğer ek besinlerle aldıgı protein çoçuk için yeterli oluyor bence.
özellikle tavuk yumurtasını yemeyen bebekler için uygun küçük olduğundan iki üç lokmada yiyabiliyor ve bir bıldırcın yumurtası iki veya üç tavuk yumurtasına eşdeğer