Bebek Beslenmesi bıldırcın yumurtası hakında bilgisi olan varmı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

emis53

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
230
1
316
Diğer
oğlum biraz zayıf bıldırcın yumurtası vermek istiyorum çocuğuna veren yada bilgisi olan varmı ?

oğlum biraz zayıf bıldırcın yumurtası vermek istiyorum çocuğuna veren yada bilgisi olan varmı ?

annem bize küçükken sürekli verirdi :) çok faydalı derdi.. bildiğim kadarıyla tam bir protein deposu ve gelişimi çok ii etkiliyor.. sütün içine kırıp ta içirilebilir. zayıf çocuklara iştah açılsın gelişsin diye içirirler.

annem bize hep verirdi, bıldırcın yumurtası faydaları cok diye biliyorum..özellikle öksürük,soğuk algınlıgında bize verirdi annem.arada bir yedirmenin zararı olmaz bence, faydası olur, hatta bir bardak sütün içine karıştır ver, tadı da cok guzel oluyor

Son düzenleme:
bende 2 yaşından küçüklere iyi değil ama büyüklere çok faydalı diye biliyodum ama bir arkadaşımın teyzesi 6 yaşındaki kızına veriyormuş doktor kesinlikle verme demiş o tedirgin etti beni :(

Ben cok arastirdim.canim.asla cig verilmemeliymis
B7 vitamini alimini.engelleyip pek cok.rahatsizliga sebep.oluyormus
Zaru cok.ince oldugundan mikrop daha cok gorulup bir hastaliga sebep.olabiliyormus
Pusirilerek kullanilmasi tavsiye ediliyor

Son düzenleme:
Back