Saç Rengi ve Saç Boyama Bildiğiniz zifir siyah olan saç boyası markası?

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.795
Selam hanımlar konudan da anlaşıldığı gibi hani böyle nerdeyse yapay gibi duran kömür karası siyah renkler olur ya öyle duran bi siyah boya markası arıyorum. Loreal veya palette demeyin denedim mavi siyahlarını bile bende doğal siyah duruyor nedense onlar yaa herkes kendi rengim vs sanıyor ben baya boya olduğu anlaşılcak bi siyah istiyorum. Koleston normalde zaten normal renklerin bile koyu tutmasıyla bilinir onun da siyahını denedim ama yok o da doğal durdu bende sanki, ilk çok güzel oluyor tmm ama bide ben sık yıkıyorum saçımı ondan mı siyah akıyor bende acaba? Bide göz alışmasıyla da alakalı galiba alıştıkça siyahmış gibi gelmiyor saç artık☺
neyse önerilerinizi bekliyorum

Kızlaar?? Herkes mi balyaj ombre sarı vs yapıyor yaa yokmu düz siyaha boyayan? Boya önerisi olan??

Kimse yorum yazmamış ben yazayım bari. Marvel colors'un siyah saç boyasını hocamda görmüştüm. Onda simsiyah duruyodu ama kadının kendi saç rengide zaten siyaha yakınmış ara ara boyuyodu. Bitkisel bi boyaymış hemde. Seni tatmin edermi bilmem ama pahalı bi boya değildi hatırladığım kadarıyla. Bi denersin en azından.

Pahalılık vs sorun değl ya istediğm gibi olsun da☺ Yalnız markayı hiç duymadım belli yerlerde satılmıyordur muhtemelen bulunması zor olur sadece.

Ben kendim boyamadım hiç siyaha, kuaför boyuyordu.
Ama söylediği biraz mavi siyahla karıştırıp boyadığı.
Kömür gibi simsiyah oluyordu.

Pahalılık vs sorun değl ya istediğm gibi olsun da☺ Yalnız markayı hiç duymadım belli yerlerde satılmıyordur muhtemelen bulunması zor olur sadece.

Kozmetik malzemeleri satan yerlerde boya kısmında oluyo bazı yerlerde. Ama ben hiç alıp kullanmadım yani hocamda gördüğüm kadarıyla söyledim. Böyle bi boyadan hocam söyleyince haberim oldu sonradan dikkatimi çekti. Öncesinde varlığından benimde haberim yoktu.

Ben kendim boyamadım hiç siyaha, kuaför boyuyordu.
Ama söylediği biraz mavi siyahla karıştırıp boyadığı.
Kömür gibi simsiyah oluyordu.
Mavi siyah da karıştırıyorum birkaç gün süper duruyor ama sonra matlaşıyor bende sorun orda Dışarda bazı insanlarda gördüklerim böyle nasıl desem parlak ayakkabı boyası gibi nerdeyse

Anladım teşekkür ediyorum

Mavi siyah da karıştırıyorum birkaç gün süper duruyor ama sonra matlaşıyor bende sorun orda☺ Dışarda bazı insanlarda gördüklerim böyle nasıl desem parlak ayakkabı boyası gibi nerdeyse
Koyu renk saçı parlatan şey föndür sadece.
Öbür türlü daima matlaşır zaten.
Evinize kuaför kurutma makinalarından alırsanız, her kurutma işleminde tarayarak yaparsanız ışıl ışıl parlar.
Ömrüm boyunca hep koyu renk kullandım, kahveler siyahlar ve sadece bu şekilde parlıyor maalesef.

Benim kdr saçını yapmadan bakkala gitmeyen biri yoktur herhalde dünyada fönsüz çıkmam dışarı zaten, saçlarım da sağlıklı gayet parlaktır aslında 2 ayda bir uçlarından düzenli aldırırım yani böyle sağlıklı saç da boya göstermicek de neyde gösterecek bilmiyorum artık ben de herhalde göz alışması benimki yaa

Merhaba bahsettiğiniz gibi boya buldunuz mu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…