• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bildiğiniz güzel yerler var mı?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar bu yaz tatile gidemedik hem korona olayları yüzünden birde bir senelik evliyiz borçlarımız vardı onlar dururkende tatile gitmek saçmaydı bize göre... Şimdi çok şükür borçlar bitti kışın tatile gitmeyi çok istiyoruz hem eşimde bende kışçıyız internetten de araştırıyorum ama kafama göre bir yer bulamadım... sizin bildiğiniz güzel memnun kaldığınız yerler var mı? Böyle odasında şömine olan samimi sıcak bir ortamı olan bir yer istiyorum... kafa dinlemelik bir yerler ama bulduklarımda güzel değil yani benim istediğim gibi değil.. Kapadokyayı çok düşünüyorum yazın balayına gitmiştik benim çok hoşuma gitmişti ama orada da odalarında galiba şömine yok birde hamileyim o kadar yol çekebilir miyim onuda bilmiyorum...

Sizin fikirleriniz varsa veya beğendiğiniz memnun kaldığınız yerler söylerseniz sevinirim🧚🏻‍♀️

NOT: Tatil bölümü vardır diye aradım bulamadım..

Tam sizlik bir yer biliyorum oraya gitmek hayalim eğer çok uzak değilseniz Rize de seyri cennet dağ evleri diye bir yer var kışçıyız yazmışsınız efsane güzel kar yağıyor şöminesi falan da var mutlaka bakın

Tam sizlik bir yer biliyorum oraya gitmek hayalim eğer çok uzak değilseniz Rize de seyri cennet dağ evleri diye bir yer var kışçıyız yazmışsınız efsane güzel kar yağıyor şöminesi falan da var mutlaka bakın
Okurken bile huzur doldum kalbim pır pır oldu biraz uzak sayılırız istanbuldayız ama şans vermek gerekir birde Rize’ye gitmeyide çok istiyorum

Ağva ve Kapadokya kışın favorimdir. Şömine mevzusunu hiç bilmiyorum ama olan yerler mutlaka vardır ama bence

Back