- Konu Sahibi nergisscan
-
Salât i Tefriciye cok güzel etkili birde Ayetel Kürsi terkibi cok etkiliMerhaba, benim bir dileğim var. Bunun için hep dua ettim. Şimdi de sonuç bekliyorum. Bu sonucun olumlu olması için dilek duası etmek istiyorum. Bana onerebileceginiz dua, namaz vs. var mı?
Ben tefriciyeyi başka bir şey için okuyorum ama kısa süreli olanlar önceliğim. Sonucun iki haftaya açıklanacak çünkü. Ayetel Kürsi terkibi nasil yapılıyorSalât i Tefriciye cok güzel etkili birde Ayetel Kürsi terkibi cok etkili
Ayetel Kürsi terkibini yapıyorum. O bitince de 9999 defa fetih suresinin ilk ayetini okuyacağım. Sonra bir iki günüm kalıyor onda da yasin suresini mübinli bir şekilde ve ismi azam suresini okuyacağım. En son da hacet namazı. Benim bir mucizeye ihtiyacım var daMerhaba, sizinle benzer durumdayım kısa süreli bir vaktim var dileğimin gerçekleşmesini bekliyorum. Tecrübenizi ve ne okumayı tavsiye edersiniz benimle paylaşır mısınız?
teşekkür ederim paylaştığınız için. Allah kabul etsin inşallahAyetel Kürsi terkibini yapıyorum. O bitince de 9999 defa fetih suresinin ilk ayetini okuyacağım. Sonra bir iki günüm kalıyor onda da yasin suresini mübinli bir şekilde ve ismi azam suresini okuyacağım. En son da hacet namazı. Benim bir mucizeye ihtiyacım var da
Nasıl kilabilirim acaba? Yani böyle tek tek hangi rekatta ne okunur vs var mı?12 rekat hacet namazı çok etkili tabii kalpten ve ihlasla
Benim, birşeyi allahtan isteyip ama vermesende razıyım duygusuyla ettiğim tğm dualar kabul olmuştur nerdeyse. Çok istediğim birşeyi kabul olsun diye bir sürü dua, ayet vs okuyupda hiç olmadığı çok olmuştur. Benim kendimce keşfettiğim şey, teslimiyet ve her ihtimale de razı olmak. Bir şeyi çok isteyince sınavı oluyor bazen. Ve dua ederken endişe etmemek de çok önemli. Dualarınız kabul olsun inşaallahMerhaba, benim bir dileğim var. Bunun için hep dua ettim. Şimdi de sonuç bekliyorum. Bu sonucun olumlu olması için dilek duası etmek istiyorum. Bana onerebileceginiz dua, namaz vs. var mı?
Nette anlatımları ve videoları da var youtube da.Nasıl kilabilirim acaba? Yani böyle tek tek hangi rekatta ne okunur vs var mı?
Bence de birseylerin olmadigini kabul edince artik sanki o şey oluyor teslimiyetle alakali herhalde beklemediğim bir sekilde dileğimle ilgili Rabbim yettim der gibi kapi açıyor.Benim, birşeyi allahtan isteyip ama vermesende razıyım duygusuyla ettiğim tğm dualar kabul olmuştur nerdeyse. Çok istediğim birşeyi kabul olsun diye bir sürü dua, ayet vs okuyupda hiç olmadığı çok olmuştur. Benim kendimce keşfettiğim şey, teslimiyet ve her ihtimale de razı olmak. Bir şeyi çok isteyince sınavı oluyor bazen. Ve dua ederken endişe etmemek de çok önemli. Dualarınız kabul olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?