Bildiğiniz çok güzel bi falcı var mı hayatım berbat gidiyor

1angelangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
4
0
25
Merhabalar sizden akıl istiyorum kocamın sekreteri ile arasın da gereksiz yakınlık var bir patrona tamam canım diye hitap edilir mi ?
kocamın savunması bunda ne var ki bunu herkes kullanıyor bu kadın zaten sıcak kanlı bir kadın bu lafı herkes kullanıyor bana sen ne biçim kadınsın bana bunu nasıl yakıştırırsın diyor lütfen akıl verin kafayı yiyeceğim ve tanıdığınız iyi bakan bir falcı var mı buna çok ihtiyacım var.

Olayi falci mi cozecek?

Patronların eşleri bile falcıya inanıyor yazık cidden.
Kocanızdan şüphe ediyorsanız güven yoksa ayrılın falcı ne yapacak kendine hayrı yok onlarin

Kocaniza verin ayari bence..Neler yakistiriyormuşsunuz öyle.Bu ne samimiyet .Falcı çözemez derdinizi lafinizi gecirtmeyi olmuyorsa yol vermeyi bilmek gerekir.Aldatiyor demiyorum ama size saygısı yok bunu diyorum Saygı bittiyse sevgide biter zaten .Kendi kocanız size böyle saçma ergumanla gelip sizi falcilara gidecek hale getiriyorsa o sekretere de ne yapsanız boş .Önce eşiniz sorun eşiniz .Ben elin adamına patrona canim diyeceğim adam bana kendine gel bu ne terbiyesizlik bana ancak bunu eşim der demeyecek.Bize böyle eşler gerekir

O kadar kötü durumdayım ki neler yaptıysam baş edemedim bunun hesabını sordum diye de tokat yedim

Çünkü aldattığını biliyorum bana şizofren diyor napabilirim çaresizim
eee falci aldatiliyorsun dese de "sizofrensin falciya mi inandin, aklin mi kit" der. itiraf mi edecek sanki?
nereye ayrılayım hiç kimsem yok ondan başka
yani caresizsin. yatakta da bassan bir yere gidemeyecek durumdasin. ya ise gir para biriktir öyle kanit topla ya da olayin altini deşip de daha fazla yuzgoz olma adamla.

Mune var. çok iyi fal bakar. benim de altıncı hissim gelişmiştir ve konunun kapanacağını hissediyorum

için rahat edecekse baktır bende erkek arkadaşımla tartışınca vs baktırıyorum bazı kişilerin tutkusu da bu yorumlardaki arkadaşlar direkt atağa geçmiş, soruna yanıt tavsiye olarak da instagramdan astrolog_isabel var arada fal baktırıyorum bi deneyebilirsin geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…