• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bildiğiniz adet olup hamıleymısm

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.791
598
Kızlar kafayı yememek işten değil. Bu ay resmen ovulasyon testı yapmaktan ıyıce bunalmıstım. Ve dr adet duzenleyıcı olarak once ıkı kutu prımolut ve progynova kullandım zaten hıc umıdım yoktu bu kadar ılac yumurtlamayı bastırıyor hıc sorun yokken hamıle kalamadım bu kadar seyle asla hamıle kalamam dedım ve dr da bu ılacları kullanırken korunun falan demedı. Ama progynova kullanırken dr gıttım rahım kalınlasmasından dolayı adetım durmuyodu. Dr dedı kı oradakı hucrelerın canlı olup olmadıgını kesın bılmem gerekıyo bı beta hcg bakalım dedı baktı ve kocaman bı 1.20 negatıf. Neyse dedım ılacı kullanayım saglıgıma kavusayım. Ilac bıttı 2gun sonra şakır şakır (bildiğiniz adet kanaması leke falan degıl parcalar gelıyor o derece) adet oldum. Ve adet bıttıgınde dr gel demıstı. Gıttım bugun rahım kalınlasması ne durumda ılac ıyı gelmıs mı dıye. Dr dedı kı aa daha da kalınlasmıs kanaman varmı dedı burda keseye benzeyen bır yapı var dedı yok dedım bende damla bıle yok. Sonra bı beta daha bakalım olmaz ama emın olalım dedı ve ben şoktayım allahım değerim 720 cıktı ben ınanamıyorum aglıyorum doktor şoka girdi. Bunu hepınıze umut olsun dıye yazıyorum kızlar. Allah hıc ummadıgın anda verıyor bır saat aglamaktan araba kullanamadım kımseyı arayamadım ahdım vardı ılk burda yazıcam dıye ılk sız ogrenın ıstedım. Bu ay yaptıgım ovulasyon ve gebelık testının haddı hesabı yok allah ısteyen herkese nasıp etsın. Ben bırını kaybettıkten sonra otekıne boyle kavusacagımı asla tahmın etmezdım. O ovulasyon testlerı de asla pik göstermedı bu ay. Ayy resmen soktayım hepınıze duacıyım allah herkesın kucagını gonlunu doldursun. Sızde bana dua edın saglıklı sıhhatlı kucagıma alayım evladımı:anneadayı::KK73::confused::KK9:

Yaa cok ilginc olmus gercekten umut verici hepimiz icin :) Allah saglikla kucagina almak nasip etsin senin adina cok sevindim insaallah harika bir gebelik gecirirsin :) bizlere de dua et tekrar tebriklerrr :)))

Kızlar kafayı yememek işten değil. Bu ay resmen ovulasyon testı yapmaktan ıyıce bunalmıstım. Ve dr adet duzenleyıcı olarak once ıkı kutu prımolut ve progynova kullandım zaten hıc umıdım yoktu bu kadar ılac yumurtlamayı bastırıyor hıc sorun yokken hamıle kalamadım bu kadar seyle asla hamıle kalamam dedım ve dr da bu ılacları kullanırken korunun falan demedı. Ama progynova kullanırken dr gıttım rahım kalınlasmasından dolayı adetım durmuyodu. Dr dedı kı oradakı hucrelerın canlı olup olmadıgını kesın bılmem gerekıyo bı beta hcg bakalım dedı baktı ve kocaman bı 1.20 negatıf. Neyse dedım ılacı kullanayım saglıgıma kavusayım. Ilac bıttı 2gun sonra şakır şakır (bildiğiniz adet kanaması leke falan degıl parcalar gelıyor o derece) adet oldum. Ve adet bıttıgınde dr gel demıstı. Gıttım bugun rahım kalınlasması ne durumda ılac ıyı gelmıs mı dıye. Dr dedı kı aa daha da kalınlasmıs kanaman varmı dedı burda keseye benzeyen bır yapı var dedı yok dedım bende damla bıle yok. Sonra bı beta daha bakalım olmaz ama emın olalım dedı ve ben şoktayım allahım değerim 720 cıktı ben ınanamıyorum aglıyorum doktor şoka girdi. Bunu hepınıze umut olsun dıye yazıyorum kızlar. Allah hıc ummadıgın anda verıyor bır saat aglamaktan araba kullanamadım kımseyı arayamadım ahdım vardı ılk burda yazıcam dıye ılk sız ogrenın ıstedım. Bu ay yaptıgım ovulasyon ve gebelık testının haddı hesabı yok allah ısteyen herkese nasıp etsın. Ben bırını kaybettıkten sonra otekıne boyle kavusacagımı asla tahmın etmezdım. O ovulasyon testlerı de asla pik göstermedı bu ay. Ayy resmen soktayım hepınıze duacıyım allah herkesın kucagını gonlunu doldursun. Sızde bana dua edın saglıklı sıhhatlı kucagıma alayım evladımı:anneadayı::KK73::confused::KK9:

Ne kadar içten ve samimi yazmışsınız kendim hamile olmuş gibi sevindim darısı başıma inşAllah:dondurma::halay:yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşAllah.

Allah sızdende razı olsun. Hiç pik görmedim deyip yazmıstım buraya hiç görmedim hemde hiç gebelık testide negatif cıkmıstı hem kan hem ıdrar. Dusukten sonra zaten ınsan ordakı hayalet cızgıye bıle kopkoyuymus gıbı bakıyo. Allah sızlerede nasıp etsın tez vakitte canım arkadaslarım

Ne kadar içten ve samimi yazmışsınız kendim hamile olmuş gibi sevindim darısı başıma inşAllah:dondurma::halay:yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşAllah.
Insallah canım o ovulasyon testlerı herkeste ıse yaramıyor ogrenmıs olduk. Ben hiç pik görmedim ya sabah aksam aynı saatlerde yaptım yok yok yok. Bide dünya para verip 60lı falan almıstım sonradan acıdım paraya pik göstermiyo insan kandırıyolar dıye:deli: sımdı eve geldık otekı bebegım ıcın aldıgım esyalara bakıyorum aglıyorum bırazını bebek deterjanıyla makıneye attım aglıyorum bugun sıgarayı bıraktım aglıyorum e bebege gıdeyım mı dıye aglıyorum kaybedermıyım tekrar dıye aglıyorum sızler ıcın bıle aglıyorum allah kanlı bıcaklı olduguma bıle evlat hasretı yasatmasın evladıyla sınamasın cok zor cokk:anne:

Insallah canım o ovulasyon testlerı herkeste ıse yaramıyor ogrenmıs olduk. Ben hiç pik görmedim ya sabah aksam aynı saatlerde yaptım yok yok yok. Bide dünya para verip 60lı falan almıstım sonradan acıdım paraya pik göstermiyo insan kandırıyolar dıye:deli: sımdı eve geldık otekı bebegım ıcın aldıgım esyalara bakıyorum aglıyorum bırazını bebek deterjanıyla makıneye attım aglıyorum bugun sıgarayı bıraktım aglıyorum e bebege gıdeyım mı dıye aglıyorum kaybedermıyım tekrar dıye aglıyorum sızler ıcın bıle aglıyorum allah kanlı bıcaklı olduguma bıle evlat hasretı yasatmasın evladıyla sınamasın cok zor cokk:anne:

Ya sizin yazdiklariniza birkac yerde daha denk geldim o kadar samimisiniz ki onu burdan hissedebiliyorum. Allah gonlunuze gore vermis insAllah hayatinizda hersey cok ama cok guzel olur bebisle birlikte. Surekli mutluluktan aksin gozyaslariniz.

Ya sizin yazdiklariniza birkac yerde daha denk geldim o kadar samimisiniz ki onu burdan hissedebiliyorum. Allah gonlunuze gore vermis insAllah hayatinizda hersey cok ama cok guzel olur bebisle birlikte. Surekli mutluluktan aksin gozyaslariniz.
Insallah canım guzel dıleklerın senın ıcınde gercek olsun. Ay hala şoktayım hala inanamıyorum ben nasıl hamıle kaldım dıye. Bu rabbımın mucızesı. Gercekten mucızelere ınanın:KK9:

Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sizin adınıza çok sevindim rabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah hepimizin de yüzü güler Allah hepimizi nasip etsin

Kızlar kafayı yememek işten değil. Bu ay resmen ovulasyon testı yapmaktan ıyıce bunalmıstım. Ve dr adet duzenleyıcı olarak once ıkı kutu prımolut ve progynova kullandım zaten hıc umıdım yoktu bu kadar ılac yumurtlamayı bastırıyor hıc sorun yokken hamıle kalamadım bu kadar seyle asla hamıle kalamam dedım ve dr da bu ılacları kullanırken korunun falan demedı. Ama progynova kullanırken dr gıttım rahım kalınlasmasından dolayı adetım durmuyodu. Dr dedı kı oradakı hucrelerın canlı olup olmadıgını kesın bılmem gerekıyo bı beta hcg bakalım dedı baktı kaş haftave kocaman bı 1.20 negatıf. Neyse dedım ılacı kullanayım saglıgıma kavusayım. Ilac bıttı 2gun sonra şakır şakır (bildiğiniz adet kanaması leke falan degıl parcalar gelıyor o derece) adet oldum. Ve adet bıttıgınde dr gel demıstı. Gıttım bugun rahım kalınlasması ne durumda ılac ıyı gelmıs mı dıye. Dr dedı kı aa daha da kalınlasmıs kanaman varmı dedı burda keseye benzeyen bır yapı var dedı yok dedım bende damla bıle yok. Sonra bı beta daha bakalım olmaz ama emın olalım dedı ve ben şoktayım allahım değerim 720 cıktı ben ınanamıyorum aglıyorum doktor şoka girdi. Bunu hepınıze umut olsun dıye yazıyorum kızlar. Allah hıc ummadıgın anda verıyor bır saat aglamaktan araba kullanamadım kımseyı arayamadım ahdım vardı ılk burda yazıcam dıye ılk sız ogrenın ıstedım. Bu ay yaptıgım ovulasyon ve gebelık testının haddı hesabı yok allah ısteyen herkese nasıp etsın. Ben bırını kaybettıkten sonra otekıne boyle kavusacagımı asla tahmın etmezdım. O ovulasyon testlerı de asla pik göstermedı bu ay. Ayy resmen soktayım hepınıze duacıyım allah herkesın kucagını gonlunu doldursun. Sızde bana dua edın saglıklı sıhhatlı kucagıma alayım evladımı:anneadayı::KK73::confused::KK9:

Back