• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilal Erdoğan'a 'katsayı' iftirası

Adım kadar iyi hatırlıyorum hem de...neden beni ihl ye verdiniz diye anneme tepki vermişliğim bile var :)

Kusura bakma, bence konuyu kapatmalısın. Biraz araştırma ile KDV den ÖTV ye, LGS den ÖYS ye kadar her şeyin kronolojisi her yerde var her dil de var her şekilde aynı. Yazılı bilgiler yerine sana inanmaz, inanmazlar. dışarıda da söyleme incitirler.

Katsayı olmasa kazanacaktı yani orayı. Acaba kaç puan aldı kırılmamış puanı. Hayır bir de o zaman öyleyse gitmezsin meslek lisesine imam hatipe. Ya da ordaki bölümlerden seçeceksen gelirsin. Sanki zorla göndermişler. Zaten siyasetçilerin çoğunun çocuğu yurt dışında okuyor. Nerdeyse hepsinin çocuğu bedelli yapıyor. Bilal Erdoğan onu bile yapmamış sanırım. Adamı askerde etmemişler mağdur olmuş o konudada. Bir de birini ezdiği söyleniyor günahı boynuna. Bitmedi şu başörtü ve katsayı meselesi haftaya seçim varya yine temcit pilavı gibi ısıttılar.

Back