- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
katsayı bütün meslek liselilere uygulanmıştır niye sadece imam hatipliler mağdurum da mağdurum diye coşuyor anlayan beri gelsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok lütfen rica ederim ben yalan söylüyorumEvet ben yalan soyluyorum apranaxx
96 ihl mezunuyum...çatır çatır katsayı mağduruyum..
Yok yok lütfen rica ederim ben yalan söylüyorum
Ofiscim şöyleydi o: Düz hesapla konuşalım. Mesela fen lisesi için 3 olan diploma notu düşüktür, çünkü diğer öğrenciler yükseltmişlerdir okul ortalamasını. Okuldan alabileceği puan azalır. Bu durumda düz liseye geçirip öğrenciyi (elbette ortalaması kötü, dandik bir liseye) o 3 olan ortalamanın getireceği yüksek puanı almaya çalışırlar. Geçilen okulun ortalaması 2dir, öğrencinin 3, bu durumda çok yüksek puan alır.Evet ben yalan soyluyorum apranaxx
Diğer okullarda baş örtüsü mü var?katsayı bütün meslek liselilere uygulanmıştır niye sadece imam hatipliler mağdurum da mağdurum diye coşuyor anlayan beri gelsin.
Neden ???Böyle bir şey mümkün değil.
Ofiscim şöyleydi o: Düz hesapla konuşalım. Mesela fen lisesi için 3 olan diploma notu düşüktür, çünkü diğer öğrenciler yükseltmişlerdir okul ortalamasını. Okuldan alabileceği puan azalır. Bu durumda düz liseye geçirip öğrenciyi (elbette ortalaması kötü, dandik bir liseye) o 3 olan ortalamanın getireceği yüksek puanı almaya çalışırlar. Geçilen okulun ortalaması 2dir, öğrencinin 3, bu durumda çok yüksek puan alır.
Bunu sonradan kaldırdılar haksızlık olmasın diye. Ama kaç yılında kalktı bilmiyorum.
Haklı sebeplerle okul değiştirmek isteyenlerin de hakkına girdiler böylece.
Neden ???
Özel okul diyorsun, yok ben devlet okullarından bahsediyorum. Özel okula bastırırsın parayı, aldırırsın çocuğunu. Onun başka sebebi vardır.Cok samimi olarak soyleyeyim sebebini hatirlamiyorum kavun ama cok israr etmemize ragmen, kardeslerim de gittigi halde ara siniftan almadilar beni ozel okula.. dedigim gibi sebebini hatirlayamiyorum su an..
Neymiş kız benim mevzum :)ayrıca Maramara üniversitesi olayı gibi oldu apranxx senin mevzun. hemen anlarsın bence sen olayı. sana yakın olanlarla ilgili
Özel okul diyorsun, yok ben devlet okullarından bahsediyorum. Özel okula bastırırsın parayı, aldırırsın çocuğunu. Onun başka sebebi vardır.
Ofis kızacak ama yalan değil :)1999 da diyor ama.
ah ah ağlıycam
Ofis kızacak ama yalan değil :)
96 da bu böyleydi ve ben puanımı kırmalarına rağmen inat ettim yazmadım ilahiyatı...müdürle kaç kere konuştukta ikna edemedi adam...bide bizim zamanımızda tercihler puandan önce yapılırdı...inat ettim kazandım istediğim bölümü :)
Sayısalcı olmama rağmen sırf bu yüzden dayandım sözele...
Adım kadar iyi hatırlıyorum hem de...neden beni ihl ye verdiniz diye anneme tepki vermişliğim bile var :)Tamam bütün tarih yalan söylüyor.
Hakikaten nefes alamıyorum şu an. Bazen insan ben yanlış hatırlıyorum başka sebepten girememişimdir belki demesi gerekli bence.