Bir daha söylesene babacığım! :)))Babacığımm,peki babacığımm,tamam babacığımm
Kizim varya ne yazdigini okumama gerek kalmadan yazini begeniyorim bunu bilesin.Baban diye söylemiyorsun da baban olmadan sen kimsin hangi sıfatla bu imkanları kullanıyorsun hangi başarın söz konusu kimin sayesinde o kürsüden sesleniyorsun?
Bebisim sen okuma lohusasin cik burdan sinirin bozulmasin,bak kilicdaroglu da gizlice evet dicekmis, insanlarin icini okuyorlar heraldeHey gidi hey ne günlere kaldık
Bu ülkede kafayı yemek için lohusa olmaya gerek yok hayatımBebisim sen okuma lohusasin cik burdan sinirin bozulmasin,bak kilicdaroglu da gizlice evet dicekmis, insanlarin icini okuyorlar heralde
Su soylediginden sonra "Alo bibicim" gozume daha bir gercekci gelmeye basladi. Bundan ötesi neyse yazmayayimBilal Erdoğan, "Ana muhalefet lideri sandıkta gizlice 'Evet' oyunu kullanacak olmasına rağmen bunu vatandaşı ile tabanı ile paylaşamıyor" dedi.
En kısa fıkra. GÜLMEDİM
Bilimci ve zihin okuyucuSiyaset bilimcimi hadi canım
Bilimci ve zihin okuyucu
Ben en çok biz baba görmeden yaşadık, 15 yılım yurtdışında geçti kısmına tav oldum
Ya madem gel Türkiyeye? Neden Bolognalardasın? Ha, doğru, şu para-yolsuzluk meselesi
Şu adamı AKP tabanında bile seven yok
Benim zihnimide okusa keşke
Çok üzüldüm varya katıla katıla ağlıyorum şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?